A CCTV -t a finom parkoló autók és teherautók betiltására használták

tervezik, hogy megtiltják a tanácsokat a kamerák felhasználásától a húsvéti finom parkolt autók és teherautók számára.
Jelenleg 75 tanácsnak van engedélye a CCTV kamerák, valamint kémkocsik és teherautók felhasználására az autó parkolási korlátozásainak érvényesítésére. Eric Pickles, a környéki titkár azonban azt akarja, hogy megálljon. “Ideje visszatartani a túlzott mértékű és a tisztességtelen szabályokat az autó parkolás végrehajtására vonatkozóan, tehát a főutcák és az autósok támogatására összpontosít, nem pedig növeli a pénzt.”
Az Egyesült Királyságban a statikus és az autóra szerelt kamerákat az elmúlt öt évben több mint 301 millió font összegű bírság problémájára használták fel. Azt javasolták, hogy az összes autóparkoló bírság egyharmadát most ezeket a módszereket használják ki, nem pedig a webes forgalmi őrök.
A CCTV -t használó hagyományos ünnepi ünnepi államok az autó parkolásának végrehajtására “káros a természetes igazságosságra”, mivel a díjkijelzések a publikációban vannak, és a sofőrnek nincs esélye az autó parkolóhelyének megvizsgálására, mivel az állítólagos ellentmondás idején volt. “.
Tony Ball, a Tanácsot képviselő Regionális Kormányszövetség, kijelentette, hogy az autóparkolás ellenőrzése “nem a bevételek növeléséről”, azonban „feltétlenül nélkülözhetetlen” ahhoz, hogy az emberek autóikat és teherautóikat üzletek vagy otthonaik közelében hagyják.
Az AA már üdvözölte az intézkedéseket, ami azt sugallja, hogy az autóparkolási politikák végül a bevételek megszerzésére szolgáltak, nem pedig az utóbbi utak fokozására. “Ami igazán irritálja a járművezetőket, az az utcai szintű ellenség, amelyet úgy érznek, hogy ellenük állnak”-mondta Edmund King, az AA elnöke. “A járművezetők úgy érzik, hogy a polgári végrehajtási tisztviselők minden utcán rejtőznek, és nem is vannak ott, hogy megakadályozzák őket, hogy a jegyet a sofőr háta megforduljon.”
A javaslat csak egy olyan rendszerben, amely javítja az autósok életét. A konzervatívok szintén nyilvánosságra akarják tenni a közzétételről szóló nyílt adatokat, leállítani az „elfogadhatatlan és agresszív autóparkolási finom gyűjtési gyakorlatokat”, valamint a „szükségtelen” sárga vonal értékelését.
Az ellenőrzési kompenzáció nemrégiben végzett kutatási tanulmánya felfedte, hogy egy három tanácsban lévő személy több pénzt keresett autó parkolási díjakkal, valamint intézményi étkezésekkel, mint a tanács adóbevételeivel.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *