Új Ford Sierra RS500 folytatódó autók, amelyeket az Egyesült Királyság mérnöki cége

épített Az 1980 -as évek egy új folytatódó Ford Sierra RS500 csoport Autójában.
A CNC Engineering AWS mérnöki vállalat három autót épít a korábbi Touring Automobile Racer és az Automobile Builder, Andy Rouse együttműködésével – egy négyszeres BTCC bajnok és az 1989 -es és 1989 -es bajnokság győztese egy eredeti Sierra RS500 -ban.

A világ leggyorsabb Ford Sierra RS500s – Motorsport pillanatainak összecsapása

Mindegyik példa egy eredeti Ford Sierra Bodyshell -en alapul, az első példa egy eredeti Motorsport héjat használ, amelyet a nyolcvanas évek vége miatt tároltak. Mindegyiket sima fehér festékkel szállítják, de a testreszabott májkategóriákkal.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A CNC Motorsport AWS csapata hozzáférést biztosít a rajzokhoz és az adatokhoz, hogy olyan alkatrészeket hozzon létre, mint a Rouse Race-előkészített címgyőztes gép, például az első felfüggesztés függvényei, a hátsó karok, az üzemanyag-tartályokház és a védjegy oldal-kilépő kipufogógáz. Az autók 1990 -es specifikációra készülnek.
A folytatódó Sierras mind releváns papírokkal, egy motorsport üzemanyagcellával és tekercs ketrec tanúsítványokkal és Andy Rouse Engineering Build Plate -val fog jönni. Mindegyik készen áll a versenyre különféle történelmi sorozatokban, beleértve a HSCC Touring Automobiles -t és a Silverstone Classic -ot.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *