„Néhány VW -kben a legújabb infotainment rendszerek nem felelnek meg a célnak”

Tudok, értékelem és üdvözlöm az előrehaladást. Az első használt autóm egy bézs, léghűtéses VW Beetle volt, két kör övvel, AM rádió és egy hangszóró, rossz fékek és gyógyíthatatlan italproblémák. Öt évvel később az első új autóm egy fekete, vízhűtéses VW golf volt, öt biztonsági övvel, egy FM/AM/LW rádió-kazettával, plusz négy hangszóró, blokkolásgátló fékek és hajlamos inni félig annyi üzemanyagot.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Hogy lehet ez a haladáshoz? A golf-plusz az alulbecsült póló-nem csak az eredeti bogár szellemi/tényleges utódjai voltak; Teljesen más bajnokságban voltak az autóhelyek napi életének javítása szempontjából, ugyanakkor csökkentették a közúti baleseteket, sérüléseket és haláleseteket.

Volkswagen Golf Estate vs Toyota Corolla Touring Sports

A szél előre három vagy négy évtizede és a VW-vel bírált termékek-mint például az új autók túlnyomó többsége-tovább fejlődtek mélyen lenyűgöző ütemben. Még a közelmúlt alacsony árú járművei is az alapvető, jellemzően veszélyes, megbízhatatlan kárpitozott gördeszkákból a kifinomult motoros autókra morfoltak, amelyek megdöbbentő szintű kényelem és megbízhatósággal büszkélkedhetnek. Szinte minden szempontból jobb, biztonságosabb és magasabb minőségű. A gépjármű -tervezés, a mérnöki és a termelés előrehaladása messze meghaladta a nyilvánosság reményeit és elvárásait, és a VW segített a vád vezetésében.
De az utóbbi időben attól tartok, hogy a haladás bizonyos tekintetben elakadt – és talán még fordított is. Abszurd módon bonyolult, felhasználó-barát infotainment rendszerek a fő oka-és a VW csoport nagy része ennek az elkerülhető visszaesésnek. Autóinak többsége olyan jó vagy nagyszerű, de néhányukban a legújabb infotainment rendszerek nem felelnek meg a célnak. Rosszabbak és kevésbé intuitívak, mint az előző generációkban.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *