automobile

Az Audi 127 000 járműre emlékeztet a kibocsátás Cheat Gadget Discovery

felett. Az Audi 127 000 járműre emlékeztet, amely megfelel a német hatóságok által a kibocsátási cheat eszközök állítólagos felfedezésének.
A visszahívás az Audi A4, A5, A6, A7, az Audi Q5, SQ5, valamint a Q7 SUV -k mellett befolyásolja. Ezt a Szövetségi Motorátadási Ügynökség, vagy a KBA vezette be – ami egyenértékű sofőrünkkel, valamint autókibocsátó társaságunkkal (DVLA).
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Bild Am Sontag (BAS) német újság szerint a visszahívást azután vásárolták meg, hogy a KBA „elfogadhatatlan leállási eszközöket” észlelt számos új V6 dízelmotoron, amely kielégíti az EURO 6 kibocsátási szabványait. Noha a Big Audi A8 -ot szintén visszahívják, nem távolítja el, ha az új modell, vagy a kimenő tényezőt érinti – bár a BAS beszámolt arról, hogy az érintett motorokat mind 2015 után készítették.
• VW kibocsátási botrány: A dízelgatív javítás bontást vált ki
Ez a legújabb visszahívás megfelel a 2017. évi 850 000 AUDIS önkéntes visszahívásának – bár megértik, hogy a jelenleg érintett 127 000 járművet beépítették a korábbi visszahívásba.
A legújabb visszahíváshoz kommentálva egy Audi szóvivője elmondta: „A Szövetségi Motor Transfer Company szintén megkülönböztetést adott ki a V6 TDI motorokkal rendelkező Audi Designs számára”, és hozzátette: „A Motorkezelő szoftver alkalmazását az aggodalomra okot adó autók számára teljesen felülvizsgálják, kiértékelve és benyújtották a KBA -nak jóváhagyásra. ”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *