Make Your következő feladatot Ez extravagáns 2016 Rolls-Royce Dawn

kínált Copart a Van Nuys, CA helyen, ez 2016 Rolls-Royce Dawn lesz kínált Copart online az interneten autós aukción a péntek, január 12, 2018.

Rolls-Royce mindig felajánlotta a legjobb high-end vezetési élményt a világon, valamint a Dawn nem hagyja el ezt a trendet. Bármi legyen is a Rolls-Royce Dawn-ban, a Legfelsőbb kényelemre szabott. Az adaptív felfüggesztésből egy gyakorlatilag csendes kabinba, a hajnal meghaladja a fenti, minden funkcióval, hogy javítsa az általános vezetési élményt. Ez a hajnal az átváltható modell, amely eredetileg egy 6,6L V12 motorral felszerelt, amely 563 lóerővel tette ki.

Jármű adatai:

5,875 mérföld

Kiskereskedelmi érték: $ 308,247

Elsődleges kár: elülső vég

Másodlagos kár: oldal

6.6L V12 motor

A hátsókerék-hajtás

Automatikus átvitel

Kulcsok

Szeretné látni ezt a Rolls-Royce hajnalát személyesen?

Ezt az autót Copart’s Van Nuys, CA helyszínen kínálja. A meglátogatás és az ellenőrzés látogatása, vagy a különleges látás órákon belül a regisztrált Copart tagok számára. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a meglátogatás rutinjához, vagy sokkal többet felfedezhet az órák látásáról.

Szeretne helyet foglalni a Rolls-Royce Dawn-ről?

Legyen egy COPART tag, hogy jogosult legyen idézni ezen a járművön. Regisztráljon, hogy a COPART tag legyen a teljesen ingyenes ma.

A Rolls-Royce Dawn előtti ajánlatot 2018. január 12-én 2: 00-kor fog véget vetni. Függetlenül attól, hogy a Rolls-Royce Dawn-on található, vagy sem, győződjön meg róla, hogy az online aukcióra kerül, hogy megtekinthesse ezt az autót a legnagyobb ajánlattevőnek.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Linkedin

Mint ez:
Mint a betöltés …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *