Az E10 benzin elmagyarázta: ellenőrző eszköz, az Egyesült Királyság költségei, valamint az autója számára rendben van?

Az E10 benzint az Egyesült Királyság üzemanyag -állomásain vezették be, helyettesítve a régi E5 ólom nélküli benzint annak érdekében, hogy segítsék a járművezetőket a szénlábnyomuk csökkentésében. Míg az E10 egy lépést jelent a zöldebb motorozás előtt, valószínűleg hallotta, hogy egyes járművek nem kompatibilisek ezzel az új típusú üzemanyaggal. Ahhoz, hogy válaszoljon bármilyen típusú aggodalomra, amelyre az E10 benzinje van, összeállítottuk ezt az útmutatót, hogy elmagyarázzuk, amit meg kell tudnia.

Mi a hipermelés, valamint pontosan hogyan csinálja?

Mi az E10 üzemanyag?
Az E10 egy új benzin -tartomány, amely 90 % -os hagyományos benzin, valamint 10 % etanol keveréke. Az üzemanyaghoz hozzáadott etanol olyan anyagokból származik, mint az alacsony fokú szemcsék, cukrok és a pazarolt fa.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az E10 üzemanyagot átfogják, mivel az Egyesült Királyságban a szivattyúkban felfedezett új, nem ólom nélküli benzin, valamint alkalmazása elősegíti a CO2 -kibocsátás csökkentését évente akár 750 000 tonnával, ami megegyezik a 350 000 jármű kiküszöbölésével. A British Fuel Station Forriours -ban korábban eladó E5 benzin legfeljebb öt százalékos etanolot tartalmaz – az E10 kétszer annyit tartalmaz, azonban néhány autók számára problémákat okozhat.
Kompatibilis -e a járműem az E10 -vel?
Az összes 2011 -től kidolgozott benzinjármű E10 kompatibilis, azonban a DFT korábban becslése szerint az Egyesült Királyságban 700 000 jármű nem. A régebbi járművek, például a hagyományos autók, összeegyeztethetetlenek az új üzemanyaggal, valamint a pontatlan keverékkel való feltöltés eredményeként.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *