automobile

Porsche 911 GT3 Touring: A Hardcore Track Cars and Truck Goes Softcore

A Porsche egy új 911 GT3 -változatot tett ki a frankfurti motoros show -ban, hogy „a Purist 911”, a GT3 túra.
Az újonc a rutin GT3-val, valamint a GT2 RS-rel együtt helyezkedik el a 911-es fajta tetején, mint a Porsche mindenütt jelenlévő sportautójának pálya-központú variációi. A GT3 túra azonban a legutóbbi 991,2-generációs 911 GT3 tompított, sokkal alapvető változata.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A túra és a GT3IS közötti sok látszólagos különbség a jelentős hátsó szárny eltávolítását, amelyet egy regualis motor burkolata helyettesít, fekete illeszkedő rácsral, bár a pop-up spoiler továbbra is a csomag része. Hasonlóképpen van a GT3 turné jelvények, így az emberek még mindig megértik, hogy ez egy fő szett, és nem csak egy „szokásos” Carrera, amelynek fel van szerelve a középső sor kerekével.
10

A GT3 Touring Bundle többi része a GT3-ból származik, tehát agresszív kinézetű lökhárítók és hátsó, nagyobb kerekes, valamint 20 hüvelykes kovácsolt könnyűfém kerekek vannak. Számos szempontból ez az ultra-exkluzív 911r-nek, amely az utolsó 911 GT3 változata volt.
A sokkal finomabb motorhuzat alatt pontosan ugyanaz a 493 lóerő, 4,0 literes lapos-hat, mint a rutin GT3. Ugyanakkor, a 911R-hez hasonlóan, a túrát csak egy hatsebességes kézikönyv sebességváltóval kínálják, kettős tengelykapcsoló automatikus PDK opció nélkül.
A Porsche kijelenti, hogy az autók és a teherautók gyors a 0-62 mph kezeléséhez 3,9 másodperc alatt, ha elég gyorsan elmozdulhat. A legnagyobb sebesség 196 mph sebességgel érhető el.
A bőr alatt a GT3 túra hátsókerék-vezérlő rendszert kap, a nyomatékvektoros korlátozott csúszás-differenciálművészetet, valamint pontosan ugyanazokat a lengéscsillapítókat, valamint az alvázcsípéseket, mint a GT3. Sokkal több változtatás érdekében a kabinba kell néznie.
10

A GT3 turné egy leépített belsővel büszkélkedhet, azonban a harangok, valamint a GT3 sípjai, valamint a GT2 RS modellek nélkül. Mint ilyen, az anyagközpontokkal rendelkező bőr sportülések egy egyszerű bőr kormánykerékkel, valamint alapvető műszerfalmal vannak ellátva. Még mindig kétüléses kialakítás.
A választási felsorolás viszonylag kiterjedt, a konténerülések, a szén -kerámia fékek, valamint a Sport Chrono Pack mind a túrán kínálnak, bár az Alcantara belső berendezés, valamint a tekercs ketrecek távolságai korlátok. Az ára 111 802 £ -tól származik, amikor eltalálja a bemutatótermeket, ami pontosan megegyezik a rutin GT3 -val.

Mit hiszel az új Porsche 911 GT3 turnéjáról? Tegye állapotát a megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *