automobile

Az új Kia Picanto Shadow Edition eladó 13 845 GBP -től

Kia elindította a Picanto ferdehátú speciális kiadású „Shadow” verzióját, amely nagylelkű felszerelés szintjét és egy testreszabott színsémát hoz a márka népszerű városi autójához. A Picanto Shadow Edition 13 845 £ -tól ára az Egyesült Királyságban eladó.
A Picanto Shadow Edition az Astro Grey Metallic Paintban készül, és alapkivitelben nagyobb 15 hüvelykes könnyűfém kerekeket kap. Az adatvédelmi üveg és az első ködlámpák szintén tartalmaznak, a LED nappali futófényekkel együtt.

A legjobb városi autók 2022 -es vásárláshoz

Az „árnyék” témával összhangban a belső teret szintetikus fekete bőr kárpitozással vágják, amely a speciális kiadáshoz különbözik, világosszürke varrással. Van egy nyolc hüvelykes érintőképernyős infotainment felépítés, amely vezeték nélküli Android autóval és Apple CarPlay-vel, valamint egy fordított kamerával rendelkezik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Míg a Picanto 2 négy hangszóró sztereóval van felszerelve, az árnyék kiadás hat hangszóró rendszert kap. További funkciók közé tartozik a légkondicionálás, az elektromosan állítható, fűtött ajtó tükrök és a középső konzol tárolódoboz, amely csúszó kartámaszos. Számos biztonsági rendszer, például az előremenő ütközés elkerülése, az elektronikus stabilitásszabályozás és a fékezés nyomatékvektorozása szintén telepítve van.
A motorháztető alatt a Picanto Shadow Edition ugyanazt a 66 lóerős, természetes szívvel ellátott 1,0 literes benzinmotorot hajtja végre, mint a standard autó, és ötfokozatú kézi sebességváltóval párosul, 0-62 mph időtartamra 13,8 másodpercig.
A KIA nem fedte fel a Picanto Shadow Edition pontos hatékonysági adatai, de ez a motor 55,4-58,9mpg-ig és 110-123 g/km CO2-kibocsátásnak a tartományban, a Spec.
13 845 fontnál a Picanto Shadow 845 GBP-es prémiumot parancsol a Picanto 2 kivitelhez, amelyen alapul, de a KIA erős maradékértékeket céloz meg, köszönhetően a fokozott felszerelés szintjének, amelyet ez az új speciális kiadású modell hoz. Az új Picanto Shadow ügyfélszállításának 2022 elején kezdődik.
Nézze meg a KIA új belépési szintjéről szóló CEED áttekintését …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *