Új 2023-as Mercedes-AMG CLE 63 kémkedett a téli tesztelés során

A kémprofesszionális fotósok észrevették a vadonatúj Mercedes-AMG CLE 63-at, amely téli tesztelésen ment keresztül Svédországban, 2023-as tervezett bevezetése előtt.
A pletykákkal, amelyek azt jelzik, hogy a Mercedes eláraszthatja a C-osztályú kabriolettet, ez az új csepp tetejű kialakítás úgy néz ki, hogy áthidalja a C-osztály és az E-osztályú kabrió közötti kis helyet, valamint a közelgő CLE tetején ül. hatótávolság.

Új 2023 Mercedes-AMG GT, hogy a harcot a Porsche felé vezesse

Felhívva a duzzadó szárnyait, a nagyobb levegőfelvételt, valamint azt, ami minimalizált utazási magasságnak tűnik, úgy gondoljuk, hogy ez a teljesítmény-központú CLE 63 modell. Hasonlóképpen egy pillanatnyi kettős kilépési rendszert sportol, ellentétben a korábbi prototípusokkal, ahol a tippek nem voltak láthatók. Az elektromosítés szempontjából nem tűnik látható töltőportnak, ennek ellenére az álcázott test alatt rejtve lehet.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Annak ellenére, hogy az új CLE a rugalmas MRA-2 platformot használja (amely mind a C-osztály, mind az S-osztályú modelleket alátámasztja), valamint a hathengeres motorhoz való illeszkedést, valószínűleg a CLE 63 lesz a pontos lesz. Ugyanaz a hibridizált turbófeltöltésű 2,0 literes négyhengeres motor, mint a közelgő Mercedes-AMG C 63.
Ezt a motort egy 6,1 kWh-os akkumulátorral, valamint egy hátsó szerelt elektromos motorral párosították, amely 201BHP-t hoz létre. Ez a beállítás lehetővé teszi a 635 lóerőnél meghaladó teljesítményt, bár azt várja el, hogy hasonló energiával büszkélkedhet, mint az új BMW M4 Compone Convertible 503 lóerő.
Mit hiszel az új Mercedes-AMG CLE 63-ban? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *