A Goodwood Fesztivál, az újjáéledés és a tagok találkozója 2021 -ben

. Covid19 világjárvány.
A 78. tagú ülés, amelynek eredetileg 2020 márciusában került sor, most 2021. május 15-16-án átütemezték, amikor a Goodwood Road Racing Club tagjai és társai és vendégeik részt vesznek.

Coronavírus: Mit csinál az autóiparral?

A Speed ​​Fesztiválot ezután július 8–11-én tartják, a „Maestros-Motorsport fantasztikus sokoldalú” témájával. Az esemény a szokásos módon nyitva áll a nagyközönség számára, lehetővé téve a motoros rajongók számára, hogy az összes korszak autót nézzék meg, amely a Goodwood House-i 1,16 mérföldes dillclimb-vel foglalkozik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Végül, az újjáéledés szeptember 17-én kerül megrendezésre, 1948 és 1966 között a klasszikus autókkal versenyeznek a történelmi motoráramkör versenyén. Mint a Speed ​​Fesztivál, az újjáéledés a nyilvánosság számára is nyitva áll.
Mindhárom eseményt a COVID-19-re és a társadalmi távolságra vonatkozó kormányzati iránymutatásokkal összhangban fogják rendezni. Miután 2020-ban kénytelen volt törölni a zászlóshajó-motoros rendezvényeit, a Goodwood októberben a zárt Trusars Speedweek mögött tartott, ahol a versenyeket online és a tévében sugározták.
A Richmond herceg, a Goodwood Estate tulajdonosa elmondta: „Sokkal inkább az emberek, akik rendezvényeinket olyan különlegessé teszik – a járművezetők, a csapatok, a munkatársaink és mindenekelőtt a rajongók.
„Hihetetlenül csalódott voltunk, hogy nem tudjuk üdvözölni őket a 2020-as nagyon szeretett rendezvényeinkre. Most örömmel jelentjük be, hogy bejelenthetjük, hogy mindhárom motorsport-rendezvényt a következő évre tervezik.
„Köszönjük minden hűséges követőnknek, akik vagy átadtak a jegyeiket, vagy csatlakoztak a Goodwood Támogatói Szövetséghez, ami mérhetetlenül segített nekünk egy nagyon nehéz évben. Egyáltalán nem várhatjuk meg, hogy láthassuk őket, és rengeteg új rajongót láthatunk 2021 -ben. ”
Várja a Goodwood Fesztivál of Speed ​​visszatérését 2021 -ben? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *