automobile

Az AA vezetési intézmény elektromos járműveket ad hozzá flottájához

Az AA vezetési intézmény elektromos járműveket ad hozzá flottájához, lehetővé téve a tanulók számára, hogy leckéket szerezzenek egy EV -ben. A Peugeot E-208, valamint az E-2008, valamint a Vauxhall Corsa-E a legelső három elektromos mintázat, amelyet az AA oktatóinak kínálnak, sokkal többet kell követni.
A legelső EV órák Londonban, Lutonban, Liverpoolban, Essexben, West Sussexben és Cardiffban vesznek részt, ám Anglia, Wales és Skócia más területeiről származó edzők kifejezték az érdeklődés mértékét – az AA oktatók 15 % -a 15 % -a Valójában most már az elektromos autó várakozási listáján vannak.

Meg tudnád adni az új vezetési tesztet?

Ezenkívül egy 505 AA -oktató közvélemény -kutatása szerint 78 % -os állapotot láttak el, ha a mentorra váltanak egy EV -ben, ha tudnának, elsősorban az üzemanyag -megtakarítás és a környezeti előnyök miatt.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az AA vezetési intézmény szintén 191 tanuló járművezetőt vizsgált meg. Ezek közül 81 % -uk jelenleg egy kézikönyv autóban vesz részt, ám 40 % -uk kijelentette, hogy inkább egy elektromos járműben fog felfedezni.
Körülbelül 67 % -uk kijelentette, hogy a jövőben gondolkodni fog az elektromos járművekről – 27 % volt bizonytalan, és hat százalék azt állította, hogy nem.
Az AA vezetési intézmény arra számít, hogy az EV -k kibővülő bevezetése a flotta felé sokkal több mint 1700 tonna CO2 -t takaríthat meg egy év alatt. Azok a tanulók, akik az EV -ben teljesítik a tesztet, csak automatikus vezetői engedélyt fognak hozni.
Mark Oakley, az AA Driving School ideiglenes ügyvezető igazgatója kommentálta: „Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az EV órák eljuttatása érdekében az Egyesült Királyság egészére, és átalakítani a környezeti hatásunkat az elkövetkező években.
„Az elektromos járműben történő felfedezés elsődleges különbsége az átvitel, valamint a tanulóknak automatikus vezetési tesztet kell elvégezniük, így nem lesz jogosult a kézikönyv autó vezetésére. Arra kérjük a kormányt, hogy gondolkozzon a vezetési teszt korszerűsítéséről, így a sofőrök következő generációja motivált arra, hogy hamarabb válthasson az EV -re. Ennek előmozdítása érdekében folytatjuk az erőfeszítéseinket, hogy befolyásoljuk a tanulókat az EV órák átvételére. ”
Edmund King, az AA elnöke hozzátette: „A járművek világa változik. Átalakulás jön, valamint a fiatalabb emberek kezdenek látni, hogy a 2030 -as határidő az új hagyományos benzin, valamint a dízeljárművek eladásának betiltása valóban nem messze van.

„Fokozatosan elismerés van, hogy nem feltétlenül követeli meg, hogy pontosan hogyan módosítsa a felszerelést. A rendkívül közel jövőben csak automatikus vezetést kell igénybe venni, mivel az összes EV automatikus. ”
Kattintson ide közvetlenül a legjobb elektromos autók felsorolásához …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *