“Gerry McGovern – A Föld legjobb autóinak mögött álló ember”

Ha egy bárban találkoztál Gerry McGovern -rel, és fogalma sem volt, hogy ki ő, soha nem fogod kitalálni, hogy milyen munkája van.
Itt van egy könnyedén szellemes bloke, aki hihetetlenül száraz stand-up komikusként tudott átadni a Frank Skinner penészben. Hangja (amikor beszél, nem énekel – a mennyország tiltja) félelmetesen hasonlít Jeff Lynne, Elo rock istenének. És figyelembe véve a McGovern munkásosztályának gyökereit (szerény hetvenes évek középiskolai oktatását a Midlands-ben, majd Detroitban egy munka szakasz), beszél, néz ki, dolgozik és meglepően jól viseli magát.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A brit lista: Az Egyesült Királyság legfontosabb ipari végrehajtóinak elnevezése
Közelebb néz ki 40 -re, mint a 60 -at, hogy ő volt. És elsősorban a natty clobberének köszönhetően, általános megjelenése sokkal több londoni bankár vagy milánói divatguru, mint a motoros ipar haverja, aki a Coventry közelében dolgozik, a születési helye.
A McGovern a Land Rover tervezési igazgatója és a Jaguar Land Rover igazgatósági tagja. Amikor találkozunk a Gaydon stúdiójában, leírja, hogy Warwickshire -i munkahelye hamarosan „hengeres, guggenimish stílusban” fog kiterjedni. Beszélünk az új felfedezésről, amelyet várhatóan ősszel Párizsban mutatnak be, majd jövő tavasszal elérhetőek az ügyfelek számára.
A védő később jön, és a pletykákkal ellentétben továbbra is ütemtervben van – ragaszkodik hozzá a McGovern. Az ilyen frissített modellek pusztán variációk – bár izgalmasak – a meglévő témákban. Azt mondom Gerry-nek, hogy egy teljesen új piacot kell megnyitnia a Land Rover számára egy négy méteres Urban 4×4 vagy 4×2 alsó részén, amely aláhúzza a már olcsó Evoque-t. fog e majd?
– Valószínűleg – vallja be. “Szeretnénk, ha autóinkat sokkal inkább vonzóvá teszik az ügyfelek számára, és sok ügyfelünk városi területeken van.”
“Mielőtt megkérdezi, a kis autók prémium termékek lehetnek – prémium végrehajtással” – tette hozzá McGovern. „Minden termékünk – és lesz – csúcsminőségű, méretétől függetlenül. A kicsinek nem kell olcsónak jeleznie.
Függetlenül attól, hogy kolosszális sífutási modellek, amelyek lényegében nincs árnyékolás, vagy olcsó árú, belépő szintű autók a városi városok számára, a Land Rovers-t „életmód-támogatóknak” kell tekinteni, amelyek alapkivitelben és osztályban vannak, egy kis színházral – Jó intézkedésre dobva McGovern azt mondja, hogy mondjam el.

Nem téved – a gyerek jól csinált. És még mindig van ideje még jobban megtenni – alakíthatja, hogy mi a legjobb 2WD és 4WD autók a földön.
Ön szerint mit tart a jövő a Jaguar Land Rover számára? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *