A Lamborghini Huracan Sterrato koncepció off-roader

Lamborghini feltárta a Huracan Evo terepjáró koncepcióját. A Sterrato néven emelt vezetési magassággal, lángolt kerék ívekkel és számos terepjáró kiegészítőkkel rendelkezik. Lamborghini azt állítja, hogy a Sterrato az 1970-es években a márka rövid rájukra támaszkodik, ahol a speciálisan módosított, sivatagi Jarama és az Urraco Rally autók távoznak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Lamborghini Huracan Sterrato koncepciót ugyanaz a természetes szívvel ellátott 5,2 literes V10 motor hajtja, mint a közúti modell, amely 640 lóerő és 600 nm nyomatékot eredményez. Az olasz cég azt is állítja, hogy az autó hét sebességű kettős tengelykapcsoló-sebességváltóját és a négykerék-meghajtású rendszert újraindították, hátulsó elfogultsággal újrakalibrálták a terepjáró használatához.
• 2019 Lamborghini Huracan Evo Review
A szokásos Huracan alvázfrissítései között szerepel a 47 mm-es növekedés a terepi távolság, a 30 mm-es szélesebb pálya, az új alváz merevítője, az alumínium-erősített oldalsó szokások és a védő kompozit karosszéria a motor körül és a levegő bevitele körül. A csomag befejezéséhez a Lamborghini egy 20 hüvelykes terepjáró kerekeket és gumiabroncsokat is megcélozott.
A szélesebb pálya és a nagyobb kerekek lefedése érdekében a Lamborghini felszerelt egy robusztus felgyújtott kerék íveket. Egyéb terepi fókuszált frissítések közé tartozik egy pár lökhárító LED-es köd-lámp, egy tetőre szerelt LED-es sáv, egy titán tekercs ketrec, négypontos biztonsági kábelkötegek, szénszálas sportülések és könnyű alumínium padlópanelek.
Lamborghini műszaki vezérigazgatója, Maurizio Reggiani kommentálta: „A Huracán Sterrato szemlélteti Lamborghini elkötelezettségét a jövőbeni alakító iránt: egy terepjáró képességű szuper sportkocsi, a Sterrato bemutatja a Huracán sokoldalúságát, és megnyitja az ajtót, és megnyitja az ajtót a vezetési érzelmek újabb referenciaértékéhez. és a teljesítmény. ”
Természetesen a Huracan Sterrato koncepciót nem fogják előállítani, de a Lamborghini megerősítette, hogy egy működő prototípust épített, amely a közeljövőben debütál. Reggiani folytatta: „A Lamborghini K + F és a tervező csapatok folyamatosan új lehetőségeket vizsgálnak, és a váratlan DNS -t, mint a DNS -nek a fő jellemzőit, kihívást jelentenek, miközben a Lamborghini márka örökségének ihlette.”
Mit gondolsz a Lamborghini Huracan Sterrato koncepcióról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *