Az új, csak pályán szereplő Gordon Murray T.50s Niki Lauda 725BHP-vel jelenik meg

Ez a Gordon Murray T.50s Niki Lauda, ​​a legendás tervező közelgő V12 szuperkocsijának kemény pályájának verziója.
Könnyebb, élesebb, valamint még sokkal erősebb, mint a T.50 rutin, a T.50-es Niki Lauda úgy készül, hogy elbűvölje a jó sarkú ügyfeleket, akik azt akarják, hogy a pálya-központú verzió közúti járművével együtt kijelentkezzen-mint Ugyanúgy, mint azoknak a vásárlóknak, akik egy természetesen szívható szuperautóban akarnak versenyezni. Mindössze 25 példa jön létre, amikor a T.50 rutin termelési futtatása befejeződött, és mindegyik adózás előtt 3,1 millió fontot fog fizetni.

Gordon Murray Automotive T.50 nyilvános debütál a Goodwoodon

Az aerodinamikai csípések, valamint még a szélsőségesebb anyagok is – az úthasználat iránti kereslet eltávolítása, valamint a sokkal rutinszerűbb karbantartás – a T.50 -es teljesítményt 725 lóerőre növelték, és csökkentik a súlyát. Kiváló 852 kg.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A közúti autó központi vezetési beállítását megtartották, azonban a háromüléses konfiguráció eltűnt, az egyik utazási területet egy végződő oltó készülék foglalta el. A második ülés szintén kiküszöbölhető még sokkal koncentráltabb élmény érdekében.
A T.50S alapvető típusa hasonló a T.50 -hez, azonban Murray úgy véli, hogy az autó karosszériájának egyetlen darabja sem osztozik; Valójában még az autó monokokk épülete is különbözik a közúti kocsijától. A kiemelkedő látható kiegészítések az autó gerincén futó központi uszony, valamint egy jelentős, rögzített hátsó szárny. A hátsó szerelt ventilátort megtartották, azonban egy még nagyobb hátsó diffúzor felett ül. Időközben az elülső oldalán egy hasítópadon is található, amely elősegíti az autó oldalsó csatornáinak légáramának fokozását.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *