automobile

„Az Audi annyit alakít, amennyire a Tesla legnagyobb riválisának”

A 2021 -es legfontosabb események az volt, hogy időt tölthetek a kollégák és a piaci emberek üzletében – személyesen az első alkalommal Hosszú ideig (bár a komponálás idején úgy tűnik, hogy egy ideig hátsó ülést kell vennie).
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Van egy autók és teherautók piacunk, amely rendkívül nagy hangsúlyt fektet a fényes jövőre, az innováció előtérbe. Amellett, hogy egy olyan konkrét vállalkozás, amely lenyűgözött, az Audi.

Teljesen elektromos Audi R8 szuperkocsi megerősítve

Az Audi vezérigazgatójával, Markus Duesmann -szel az év elején beszélve, elég erős volt ahhoz, hogy beismerje, hogy a Tesla a technológiával foglalkozik. Terve az volt, hogy biztosítsa az Audi új szoftver első megközelítését, csakúgy, mint a Tesla. Ez az Audi -t követővé teheti, azonban sok más terület van, ahol az üzleti vállalkozás vezet – beleértve a márkaértékek megértésének eltávolítását.
Jelenlegi tartós tesztkocsik és teherautóim egy Audi Q4 E-Tron, egy olyan formatervezés, amely, mint sok elődjéhez, sokat oszt meg a Volkswagen Group testvéreivel. Mégis, mint bármely más típusú Audi, rendkívül hosszú ideig, inkább az Audi -nak érzi magát.
Sok időt töltöttem a négy márka új mintájának vezetésével, a csoport MEB elektromos autók és teherautó -platformja alapján. Míg a Volkswagen, a Skoda, valamint a Cupra sokkal jobban teljesítettek, mint a tipikus differenciálódási feladat, autóik és teherautóik még mindig sok szempontból hasonlóan érzik magukat. Nem az Audi; Nincs utalás a megosztásra, valamint a Q4 E-Tron egyedinek érzi magát-egészen az ajtók érzéséig, amikor kinyitja és bezárja őket. Okos.
Noha a jövő fényes az Audi számára, az Auto Revead számára is fényes – és azt is, hogy köszönetet mondunk érte. Az Auto Revead továbbra is virágzik, mivel az Egyesült Királyság kedvenc rendes autója és teherautója, valamint azt mondom, hogy személyesen köszönetet mondok neked a folyamatos támogatásért – ez rendkívül nagyra értékelik.
Visszatérünk a NewsAgent polcaira december 29 -én, azonban időközben élvezzük ezt a különleges kiadást. Amellett, hogy mindenki nevében az Auto Revead (és az új szülői vállalkozásunk, az Autovia) rendkívül boldog karácsonyt.
Nézze meg a legjobban megvásárolható legjobb elektromos autók és teherautók listáját …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *