automobile

A Lexus 200T, hogy 241 lóerős turbó benzinmotorot

kapjon. A BMW 3-as sorozatú rivális Lexus IS hamarosan felajánlja a négyhengeres turbófeltöltős benzinmotorral az NX Crossoverből.
A 241 lóerősségű, a 2,0 literes négyhengeres turbó hét másodperc alatt 0-62-et fog elérni, és folyamatosan 143 mph sebességre gyorsul. Az üzemanyag -gazdasági helyzetet 39,2 mpg -nál jegyezzük meg, míg a CO2 -kibocsátás 167 g/km -re van besorolva, ha a közúti adó évente 205 font. Összehasonlításképpen: egy új négyhengeres BMW 328i 0-62 mph-t tesz 5,9 másodperc alatt, és mindössze 151 g/km-t bocsát ki.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az energiát nyolc sebességes automatikus sebességváltóval küldjük el a hátsó kerekekbe.
A Lexus szintén ellenőrizte, hogy pontosan ugyanaz a motor szerelhető az RX SUV -hez, hozza az RX 200T jelvényt. Ezt a motort áprilisban a sanghaji autókiállításon ellenőrizték az RX -re, ám eddig nem várhatóan nem kerülnek eladásra az Egyesült Királyságban.
Az IS-ben a 200T csatlakozik a természetes szívóban, az IS 250-hez, valamint a hibrid 300 óra. Az új turbó a legkevésbé költséghatékony, mint a modell, azonban a leggyorsabb lesz, amikor szeptemberben eladásra kerül-sokkal több, mint egy másodpercig szeletelve a 250-es évek 8,1 másodperces 0-62 mph-os időpontját.
A Lexus kimondja, hogy az autó közbenső intercoolerje, amely a vizet használja, „erős előnyöket biztosít a gyorsulásban, valamint 0,3 másodperces csökkenést biztosít a 0-62 mph időtartamban, összehasonlítva a levegő-levegő egységgel. Az elektromos levegő bypass szelepe „nagymértékben minimalizálja a jellegzetes turbózajt”.
Az árakat, valamint a specifikációkat hamarosan a jármű szeptemberi eladás előtt mutatják be. Az NX 200T F Sport jelenleg körülbelül 1000 font prémiumot nyújt egy hasonlóan specifikált hibrid felett, tehát hasonló költségszerkezetre számíthatunk az IS szalonra.
Most nézd meg a legjobb végrehajtó autók tíz legfontosabb listáját.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *