Az Auto Express megtanulta, hogy a Ford 2015 -ben hat új modellt indít 2015 -ben

. A Blue ovális nem egy modell bevezetésére készül 2015-ben, hanem hat-és az elindított autók a kenyér és vajmodellektől egészen a halo autókig terjednek, amelyek a márkát jobban felfelé irányítják és vonzzák az új ügyfelek számára. A lépést egy vállalati bennfentes „óriási vállalkozásnak” nevezték.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az év elindul a Facefted Focus és a Focus ST piacának piacra dobásával. A híres családi ferdehátú számos frissítést kapott, kezdve a kozmetikai arcmaszktól egészen a jobb építkezés minőségéig és technológiájáig. Eddig 2014-ben a hangsúly a Nagy-Britannia harmadik legkelendőbb autója, így a felülvizsgált modellre vonatkozó elvárások magasak. A fókusz a különböző kivitel- és motorváltozások 100 -as éveiben lesz elérhető, lehetővé téve a Ford számára, hogy a potenciális vásárlók széles skálájával beszéljen.
A 2015 eleji indítás középpontjában ülve a vadonatúj Mondeo. A fókuszhoz hasonlóan a Ford Mondeo számtalan kombinációban lesz elérhető-az 1,0 literes benzinektől a 4×4-ig és a flotta-specifikus burkolatokig egy elegáns vignal verzióig.
Az év közepe felé a Ford Premium Vignale márkájának és az új Mustangnak a felkészülésére szolgálnak a Dedikált „Ford Stores”. A vállalat 530 országos bemutatóterméből körülbelül 65 -et „Ford Store” státuszra frissítenek. Valójában „megakereskedőkké” válnak – mondta a bennfentes, és továbbfejlesztett ügyfélszolgálatot és nagyobb bemutatóterem lehetőségeket kínálnak.
A Vignale a Ford fegyvere, hogy ellopja az ügyfeleket az olyan német márkáktól, mint a BMW. Azokat az ügyfeleket, akik egy Mondeo vonatot választanak – és később az S -Max vonatokat is – egy VIP élményre fognak kezelni, beleértve egy dedikált „matrice menedzser” és a márkakereskedésben lévő elegáns társalgókat. A tulajdonosok élvezhetik, hogy a Ford üzlet által összegyűjtött matricát a szervizeléskor összegyűjtsék, és amikor visszatér, mosni fogják, válogatják, és minden kisebb karcolást megjavítanak – még a zaklatott ötvözeteket is felújítják.
Augusztus felé tekintve a Ford mennyiségének fókuszát és a Mondeo vonalakat az S-Max és a C-Max MPV-k csatlakoznak, mielőtt az első Mustang kupák és kabrió, amely a novemberi fordulóban érkezik. A haszongépjárműveket sem a Ford 2015-ös támadási tervében nem hagyják figyelmen kívül. A Ford Transit 50 éves lesz, és 2015 az új tranzitkategóriák első teljes évének értékesítését jelenti.

Olvassa el az összes nagy új autót 2015 -ben.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *