automobile

„Ahogy végül inkább az elektromosságra támaszkodunk, szükségünk lehet arra, hogy szükséges legyen”

, amikor itt beszélek az Electric Sixről, nem a kedvenc disco-punk-garage zenekaromra utalok. Nem, az elektromos hat, amelyet szem előtt tartok, az a félig elektromos autóval kapcsolatos problémák, amelyek néha kísértenek.
Ezek: áramkimaradások; Az EV -k túlságosan magas kiskereskedelmi költségei; Variety, valamint fajta szorongás; bánatos alul-befektetés az infrastruktúra töltésében; az általánosan figyelmen kívül hagyott (bár nem az Auto Express) emberi, környezeti, valamint az EV Tech, valamint a halott akkumulátorok termelési költségei; valamint a WLTP tesztelési eljárásai, valamint az idézett fajták, amelyek továbbra is szélesek lehetnek a jelölésnél.

“Hogyan fog megbirkózni a nemzeti rács, ha több millió EV -t csatlakoztatnak?”

Az elektromos hat aggodalom közül az első – a fokozatosan tipikus energiacsökkentés – bizonyos szempontból a legkevesebb aggodalomra ad okot, mivel az ilyen kimenetelek nem zavarják a LelaCcy egyéneket minden nap. Vagy legalábbis ezt hittem a június 14 -én, hétfőn kezdődő munkaköröm előtt. Az egyik rutinomban (1985 óta csinálom) a BBC Radio Slots egyik rutinomban voltam délről 13-tól 13-ig. A legtöbb hívó aggodalmát fejezte ki az EV-k, valamint az örömök, a frusztrációk, valamint a vezetés all-in költségei, valamint az egyik felszámítása. A tanítvány közepén, valamint a középső programban teljesen levágtam. Az OK? Egy áramkimaradás, amelyet a bűnös – az Egyesült Királyság energiatermelései – hidegen és a szöveges hangon garantált, „nem tervezett”, valamint „váratlan”. Az UKPN kijelentette, hogy „nem értette, hogy ez megtörténik, így az előzetes értesítés nem volt lehetséges”.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *