A Honda feltárja a következő generációs polgári koncepciót

A Honda meglepte a New York-i Autószalon Thoday-t egy éles új koncepció bemutatásával, amely bemutatja a következő generációs Civic tervezési irányát. Az új Ford Focus rivális 2018-ban eladásra kerül, és az USA-ba exportálják a Swindon-alapú üzemből.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Honda csendben marad arról, hogy mit várhatunk el a következő Civic -től, de a koncepció utal arra, hogy mi várható a jövőben. A koncepció megmutatja az amerikai székhelyű szedán test stílusát, de elvárja, hogy a nyílás hasonló legyen, amikor az Egyesült Királyságban elindul.
19

A Honda azt állítja, hogy a termelés formájában az új Civic “nagyobb hangsúlyt fektet a sportos, szórakoztató dinamikára”, amelynek egyértelműen fel kell állítania azt az autókkal szemben, mint a Ford Focus és a Seat Leon. Az Egyesült Királyság felépítésének részleteit még nem kell megerősíteni, de az Egyesült Államok egy szalon és kupé mellett kap az ötajtós nyílás. A forró típusú R modell szintén visszatér, és 2018 -ban debütál az USA -ban.
Korábbi észak-amerikai civil modelleket építettek Indianában, de az Egyesült Királyság a Swindon gyártóüzemébe 200 millió font összegű beruházás részeként az új sorozat központjává válik.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *