automobile

Mazda MX-5 RF Sport Black Special Edition Exposed

Ez a Mazda MX-5 RF Sport Black, a legújabb, a világ legnagyobb eladási Roadsterének speciális kiadású variációinak hosszú sorában. Az új modell megfelel az MX-5 Z Sportnak, amely rendelkezésre állt, hogy figyelembe véve ezt a márciusot.
A Sport Black kiegészítései tisztán kozmetikai jellegűek; A legszembetűnőbbek az örök kék csillám külső festék feltűnő. Ezt egy kontrasztos, fényes fekete ajak spoiler és ajtó tükrök, valamint a 17 hüvelykes könnyűfém kerekek indítják a Gunmetal Grey-vel. Belül vannak speciális padlószőnyegek, karcsú lemezek és egy speciális plakk a kötőjelen.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Olvassa el a Mazda MX-5 mélyreható áttekintését
A SE-L NAV hagyományos halmazán kívül, amelyen alapul, a korlátozottan működő modell hozzáadja a bőr üléseket, a hátsó jármű parkolóérzékelőit, valamint az automatikus fényszórókat és ablaktörlőket. Csakúgy, mint más RF modellek, a Sport Black egy háromrészes, visszahúzható kemény tetejű, amely 13 másodperc alatt a hátsó oszlopok alá hajtogat.
17

Mechanikusan a sportfekete hasonló a szokásos RF-hez, ami azt jelzi, hogy a 2,0 literes benzinmotorból készített 158 ​​lóerő korlátozott csúszású differenciálmű segítségével a hátsó kerekekbe kerül.
Háromszáz példát készítenek az RF Sport Black -re. Az új modell ára 25 695 GBP -tól származik – az RF SE -L NAV -hoz képest 1900 GBP -es növekedés -, amikor május 28 -tól eladásra kerül. Az MX-5 Tulajdonosok Klub tagjainak exkluzív esélyük van arra, hogy április 29-én először láthassák az autót a fémben.
Hol helyezkedik el a Mazda MX-5 a mai legjobb sportkocsik és teherautók között?

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *