Új Lexus LC 500 Coupe: Az árak feltárják a júniusi indulás vezetőjét

A Lexus teljes árakat és specifikációkat mutatott be a nagy új zászlóshajó -kupé – az LC – számára, és a megrendelési könyvek már nyitottak.
A júniusi első kézbesítéssel mind a V8, a V8 Powered LC 500, mind a V6 Hybrid Powered LC 500H Coupes ugyanazt az árat kapja, amelynek megkezdése 76 595 fontnál.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb sportkocsik, teherautók és kupák eladó 2017
Mivel a hagyományos mindkét formatervezés teljes LED-es lámpát, az első és a hátsó jármű parkolóérzékelőit kap, egy 10,25 hüvelykes infotainment kijelző, SAT NAV-val, amely 12 hangszóró audio beállításhoz kapcsolódik, 10 utasítható, fűtött és szellőztetett ülések, 20 hüvelykes könnyűfém kerekek, egy pohár, egy pohár, egy pohár, egy pohár Panorámás tető, valamint a Lexus vezetői segítségével és biztonsági tulajdonságai. Csak három elem opcionális-fémes festék, 13 hangszóró audio konfiguráció és színes fejjel.
Mind az autók, mind a teherautók tartalmaznak opcionális sport- és sport+ csomagokat is. Az alapcsomag kozmetikai csípéseket vezet be, például a 21 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy szénszálas tetőt az üveg panoráma beállításának cseréjéhez, a bőr és az Alcantara kárpitozás plusz sportülések, további 4000 fontért. Eközben a Sport+ ezeket a kiegészítéseket négykerekű, korlátozott csúszási differenciális, új változó sebességváltó-kormányzással és visszahúzható hátsó spoilerrel fejleszti ki. Ez egy 9000 font összegű prémium a hagyományos autóval szemben.
19

Az LC az LF-LC Concept Car produkciós verziója. A produkcióra átnevezett LC kissé tónusú stílusú, a drámai koncepcióautóból. A védjegy Angular Lexus rács elülső részén áll, míg az éles részletek és alak az LFA szuperautójára emlékeztet.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *