automobile

Az Egyesült Királyság

új Cadillac modellje új modelleket vezet be az európai piacokon az elkövetkező 18 hónapban, beleértve az Egyesült Királyságot. Több sikertelen kísérlet után, hogy megpróbálják feltörni Európát, a Cadillac reméli, hogy legújabb terméke, a Blitz az elismert prémium játékosok valódi alternatívájaként fogja létrehozni.
A termelési bővítés vezetése az új harmadik generációs CTS lesz. Most Európában és az Egyesült Királyságban eladó az ügyvezető szalon csak 2,0 literes turbó benzinmotorral kapható. Tony Roma, a Cadillac teljesítményű luxusautók főmérnöke szintén kiderült, hogy egy forró V8-alapú CTS-V szintén hamarosan megérkezik a brit bemutatótermekbe. A kisebb BMW 3-as sorozatú Cadillac ATS szintén eladó.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Idén később, az ATS Coupe – a nemrégiben bevezetett BMW 4 sorozat riválisát is – elindítják, amelyet az Escalade SUV nyújtott változata követ. A hat autó felállásának befejezésével a Cadillac Electric Hybrid Coupe, az ELR lesz, amely 2015 hátsó végén indul.
A Cadillac fellebbezését az Egyesült Királyságban a jobb oldali hajtás hiánya korlátozza. A Tony Roma-val a CTS indításánál beszélt, kiderült, hogy életképes vállalati ügynek kell lennie, mielőtt a jobb oldali meghajtó modelleket figyelembe lehet venni.
„Ideális esetben azt is szeretnénk látni egy dízelmotorot. Dolgozunk rajta, de még több éve van szabadon ” – mondta Roma. “Európának 2,0 literes négyhengeres motornak kell lennie.”
Jelenleg a Cadillac -nak csak egy márkakereskedése van Manchesterben. Beszélnek a bővítésről, de még nem léteznek hivatalos tervek.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *