A FIAT 500L Sevenüléses

A FIAT 500L MPV új minták egész családjává fog nőni-és az Automobile Express rendelkezik a képekkel, hogy ellenőrizzék. Ez az első kép egy új hétüléses változatról, amelyhez hozzáférést kaptunk a cég Torino Design Stúdiójában.
Ezt követi az ötüléses 500L-ből, és a következő év elején is eladásra kerül, de vannak tervek egy stílusos Nissan Juke-riValling SUV-t is.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A hétüléses ülésen ugyanaz az 500-asque stílusú, mint a hagyományos autó és ugyanaz a tengelytáv. De egy 20 cm -re hosszabb hátsó túlnyúlást kap, ha egy harmadik üléssort alakít, amint a képeinkben látható.
„Az 500L család és a Fiat almárka lesz”-mondta Roberto Giolito tervezőigazgatója az Automobile Express-nek. „A hétüléses ülések mindegyike ötletet fog és lehajtani. Ez az autó más piacra vonzó, mint az ötüléses. ”
A hétüléses megerősíti, hogy a Fiat kibővíti az 500 tartomány elérését, ugyanúgy, mint az apró, mint például a Countryman SUV. Az ötüléses 500L helyettesíti a lassú Fiat ötletet, és a rivális járműveket, mint például a Ford B-Max és a C-Max; A hétüléses hely felváltja a multiplA-t és a célokat, mint például a Grand C-Max.
“Megvizsgáltuk egy 500 birtokot, mint a régi Giardiniera, de ez nagyon összetett lett” – mondta Giolito. „Nagyon kicsi rés is lett volna, ezért úgy döntöttünk, hogy az 500L -t együtt fejlesztjük.
“A következő lépés egy életmódjármű készítése, olyasmi, ami sokkal több 4×4 -es megjelenésű.”
A Fiat már elkészítette a koncepció vázlatokat, amelyek megnövekedett 500L-es, megnövekedett, megnövekedett utazási magassággal, nagyobb ötvözött kerekekkel és tetőfedő sínekkel láthatók.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *