automobile

Vettel veszi a pólusot Austinban

Sebastian Vettel az Egyesült Államok alapító Grand Prix alapító pólusán kvalifikált.
Az uralkodó világbajnok – aki ezen a hétvégén a címet a címet viseli – uralta a hétvégi módszer üléseit, de miközben a legelső és a második selejtezői ülések során az időzítő lapok tetejére irányult, úgy tűnt, mintha Lewis Hamilton megragadna. pólus.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A McLaren sofőr azonban csak elmaradt az utolsó körében, miközben Vettel egy lenyűgöző végső szórólapot húzott el, hogy tizedik gyorsabban menjen. Red Bull csapattársa, Mark Webber a harmadikról kezdődik.
Romain Grosjean volt a negyedik leggyorsabb a negyedik negyedévben a rendkívül gyors kör után, bár az új sebességváltó azt jelenti, hogy nyolcadik óta kezdődik. Kimi Raikkonen a negyedik helyet örökli, Michael Schumacher előtt, aki az utolsó előtti Forma -1 versenyét az ötödiktől kezdi a rácson – 12 helyszínen a csapattársa előtt.
Felipe Massa volt a hetedik leggyorsabb, és várhatóan hatodik lesz, ám a Ferrari taktikai döntést hozott a sebességváltó pecsétjének megtöréséről, ami azt jelenti, hogy a 11. helyen kezd. Nico Hulkenberg a hatodik, míg Fernando Alonso most hetedik – a pálya tiszta oldalán – kezdődik, miután a hétvégén a sebességért küzdött.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *