„Ügyfeleink mozoghatnak, és azt találhatják, hogy a„ mindenkinek ”van egy Ferrari, ez kínos”

A „könnyű”, mégis csábító karriert keres a motoriparban? Ezután szerezzen magának egy éles öltönyt, mielőtt leszállna egy olyan állást, amelyben az álom autók értékesítése legalább hat számot fizet. Az ilyen férfiak pozíciói, és egyre inkább a nők a szuperautó világában vannak.
Ez nagyrészt köszönhetően a látványosan gazdag vásárlóknak New York Cityben és Los Angelesben-mivel az Egyesült Államok továbbra is az ilyen kerekek legfontosabb és legbefolyásosabb piacának. Ezért helyénvaló volt, hogy a legutóbbi New York -i autókiállításon a kicsi, de tökéletesen kialakult szuperautó -fórum standját a város legdrágább ingatlanának tartották.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Annak alapján, hogy az amerikai szervezők „aranyos ír akcentusnak” nevezem, én voltam a fórum kinevezett moderátora. Elkerülhetetlenül a jelenetet Koenigsegg jelenlétével megáldották, és értékesítési főnöke, Tariq Ali bennem bízott abban, hogy sok ügyfelét nem kell meggyőzni, hogy az autóját riválison keresztül vásárolja meg. “Ha kedvelik a Koenigsegg -t, valamint a Spyker és a Rimac” – mondta nekem -, mind a háromat megrendelik. ”
• Jelenleg eladó legjobb szuperkocsik
Victor Mullen beleegyezik abba, hogy általában „nagyon könnyű eladás” a Spyker -ek megváltoztatása: „Egy tipikus ügyfél? Amikor fiatal volt, vásárolt egy Porsche 911 -et. De minden társa is volt. Tehát egy Ferrari, Bentley vagy Aston felé megy. Aztán költözik a külvárosba, és megállapítja, hogy a „mindenkinek” van egy Ferrari 488. Ez nagyon kínos. Tehát akkor, amikor egy olyan butik márkába megy, mint a Spyker. ”
A Rimac vezérigazgatója, Monika Mikac, nagyon eltérő megközelítéssel rendelkezik. „Mindig azt mondom egy potenciális ügyfélnek, hogy ki kell próbálniuk az autónkat. Akkor imádni fogják. Valójában az a helyzet, hogy egy szuperautó-gyártó időnként foglalkozik egy leendő ügyféllel, aki azt állítja, hogy egy újabb szuperautó helyett drága festményt vagy szobrászatot tud tenni?
“Igen, ez igaz. De azt mondom az ügyfélnek, hogy ha vásárol egy Rimac -ot, akkor meg tudja vezetni, és otthoni műalkotásként helyezheti el, a meghajtón, a garázsban vagy az autógyűjteményben, vagy bárhol. Sok időt, erőfeszítést, szenvedélyt és pénzt fektetnek be autóink előállításába ” – mondta a legmegfelelőbb és meggyőző eladónő, akivel valaha találkoztam a globális autóiparban.

Csak imádkozom egy óriási, gazdag ragadozóhoz, mint a VW Group, nem belemerül, és megragadja lenyűgöző, de viszonylag apró Horvátország-székhelyű társaságot. Ne feledje, valószínűleg jobb VW -főnöknek bizonyul, mint a szégyenteljes és távozó elnöke, Martin Winterkorn, a Dieselgate hírneve.
Egyetértek Mike -vel? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *