automobile

A Renault Clio GT UK költsége

A Renault Clio RS 200 sarkán történő betartása egy olyan verzió, amely az alacsonyabb beépítésű és a futási költségekkel rendelkező fiatalabb vásárlók számára készült, ugyanakkor pontosan ugyanaz a lenyűgöző stílus, valamint a stílusos technológia –
A Renault Clio GT a DCI 90 Dynamique S, valamint a Hot Hatch verzió között helyezkedik el, valamint az új 1.2 TCE Turbo benzinmotor debütál minden típusú Renault modellben. Pontosan ugyanazzal az EDC kettős tengelykapcsolóval, mint a zászlóshajó modelljével, 118 lóerővel és 190 nm nyomatékkal is létrehoz, amely kiválóan alkalmas 0-62 mph időtartamra 9,9 másodperc, valamint a 121 mph maximális sebességnél.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A szuszpenzió hasonlóan a közönséges clio fölött is erősebb lengéscsillapítókkal, valamint a kanyarodáskor sokkal jobb kezelés érdekében áll. A Clio GT előnyös ugyanazon kapcsolható R.S. A meghajtó rendszer a leggyorsabb formatervezésként, ám három, nem pedig három beállítással rendelkezik: tipikus és sport. A két sebességváltó megváltoztatása a sebességváltót felgyorsítja, megváltoztatja a steerin, a fojtószelep akcióját, valamint az elektronikus stabilitás -ellenőrzést.
A teljesítmény javulásával együtt a Clio GT szintén húsosabb stílusú, amely magában foglalja a 17 hüvelykes szürke GT könnyűfém kerekeket, egy finom hátsó spoilert, oldalsó küszöböt, valamint a feltűnő Malta Blue I.D. Festék a képünkben. A stílusos szándék ellenére a CLIO 120 g/km adóbarát kibocsátási számadatokat ad vissza, valamint egy hivatalos 54,3mpg integrált, valamint a 14. biztosítási fedezeti csoportba helyezkedik.
Rengeteg további eszközt kap, beleértve az R-Link érintőképernyős infotainment rendszert, a TomTom Online SAT-NAV-t, a sportüléseket, valamint a bőr „GT” kiváló minőségű kormánykeréket, valamint egy továbbfejlesztett zajrendszert, valamint a légkondicionálást alapkivitelben. –
Ára 17 395 font, a clio gt 1300 font sokkal költségesebb, mint a jelenlegi tartomány-topper, ám a költségemelkedés nagy része az EDC kettős tengelykapcsoló-sebességváltó bonyolultságához vezet, mindazonáltal ez azt jelzi. Még mindig 400 font drága, mint a belépő szintű Ford Fiesta st.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *