Új utak, amelyeket vonzó kilátással kell kialakítani, hogy megakadályozzák a sofőrök elaludását

Egy új autópálya -Anglia -terv vonzó kilátással fejlesztett utakkal, amelyek segítenek az autósok fáradtságának harcában.
Mike Wilson, az Anglia Highways főmérnöke kijelentette, hogy a kormány tulajdonában lévő üzleti vállalkozás 15 milliárd font font értékű fejlesztést eredményez a következő három évben, ezt megtenné: „Különböző kilátások létrehozása, különböző környezetek létrehozása az emberek számára.”
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A vezetés kimerülése esetén megegyezik a vezetéssel, amikor részeg
Wilson kijelentette, hogy egy ilyen etosz egy olyan módszer, amellyel „stimulálják a közúti felhasználót”, mielőtt hozzáteszi: „Azt javasolhatja, hogy biztonságosabbak legyenek.”
Amikor megkérdezték, hogy aggódik -e, hogy a sofőröket elvonják -e a gyönyörű táj, Wilson válaszolt erre a kellemes nézetekre, valamint a „nyilatkozatszerkezetekre”, például az északi angyal „segíthet a sofőröknek ébren maradni”, és úgy érzi, hogy úgy érzi, hogy úgy érzik, hogy úgy érzik őket „Fejlesztés készítése az utazás során” – jelentette be a sajtószövetség.
• Világrekord -törés utak
Az Anglia autópályáinak körülbelül 4400 mérföldes autópálya, valamint az irányítása alatt álló nagy utak, valamint a The Road to Great Design címû jelentése közzétette. Ez kiemeli a 10 olyan alapelvet, amelyeknek új útépítő projekteket kell alátámasztania, ideértve azt is, amely magyarázza: „Az út esztétikai minősége, valamint annak stílusa a helyekhez kapcsolódó helyekhez viszonyítva is szerves részét képezi annak funkciójához is. mint azoknak a tapasztalatának, amelyek használják. ”
A jelentés kimondja, hogy a jövőbeli közúti munkáknak biztonságosnak, intuitívnak kell lenniük a környezetbarát és a környezeti szempontból fenntarthatónak, míg az új munkahelyeknek hasonlóan „javítania kell a helyérzetet”.
Segíthetne az utak, hogy ébren maradjanak? Értsük meg alább …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *