Új 2017 -es Skoda Octavia: A teljes árak és a specifikációk feltárják

A Skoda bejelentette, hogy a 2017. évi Octavia – a tavaly év végén feltárt – 2017. évi Octavia most már eladó, 17 055 font kezdeti ára.
Az Octavia külső változásai az elülső oldalra összpontosítanak, ahol az autó felülvizsgálódik a „Split” fényszórókra, amelyek most közelebb állnak a Skoda Kodiaq úttörőjének legújabb családhoz, és egy karcsú alsó lökhárító szakasz, ropogós vízszintes vonalakkal, amelyek célja a hangsúlyozás, amelynek hangsúlyozása hangsúlyozható. az autó szélessége.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb családi autók, amelyeket most vásárolhat
10

Az Egyesült Királyság motoros felállítása egy pár benzin- és két dízelüzemre terjed ki. A benzinek szerint az 1,0 literes turbó 114 lóerővel és egy 1,4 literes turbóval előállítja a 148 lóerővel, míg a dízelolaj 1,6 és 2,0, amely ugyanazokat a megfelelő teljesítményt nyújtja. Az autó Scout és VRS kiadásai megkapják a saját erősebb motorjaikat – a 4×4 -es cserkész 180 lóerős 2,0 literes TDI -t megosztják a VRS -sel, amely szintén kapható egy erősebb benzinmotorral. A turbófeltöltéssel ellátott 2,0 literes négyhengeres, a legforróbb Octavia motorháztető alatt 227 lóerős.
A szokásos Octavia esetében nem szerepelnek mechanikai változások, ellentétben a Hot VRS modellel. Az Octavia továbbra is a VW Group MQB alvázának egyik hosszabb verzióján alapul, tehát míg a tengelytáv és az általános dimenziók változatlanok, továbbra is az osztály egyik legnagyobb kabinját kínálja.
10

Maga a belső tér jelentős átalakítást hoz az Octavia infotainment rendszerében – ismét befolyásolja a Kodiaq -on bevezetett technológia. Az összes felajánlott rendszer – Swing és Balero, valamint a navigációval felszerelt Amundsen és a Columbus – kapacitív érintőképernyőket kap.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *