Az új Jaguar F-Pace facelift megérkezik a plug-in hibrid variáns

Jaguar legnagyobb eladási modelljével, az F-Pace-vel, alapos átalakítást kapott. A brit autógyártó megcsinálta a külső stílusát, teljesen átalakította a kabinot, és új, enyhe hibrid és plug-in hibrid hajtóműveket mutatott be.
Az új Jaguar F-Pace vizuális frissítései finomak, de az elülső felülvizsgált LED-lámpák hozzáadódtak, és most a Twin J-alakú világítási aláírás szerepel, amelyet először az I-Pace-en láttak, és egy megnagyobbodott rács mellett. A hátsó részén új LED-es lámpákat is telepítettek.

BMW X3 vs Volvo XC60 vs Jaguar F-Pace

A Jaguar tervezési költségvetésének nagy részét belsejében töltötték; Mint a cég tervezőigazgatója, Julian Thompson, azt mondja: „A belső terek az új csatatér.” Az F-Pace kabinja szinte felismerhetetlen az eredeti modelléből; Egy központilag szerelt 11,4 hüvelykes ívelt üveg HD érintőképernyőn helyezkedik el a kötőjel közepén, és a JAG legfrissebb Pivi Pro infotainment rendszerével, valamint az Apple CarPlay és az Android Automobile funkcionalitásával rendelkezik.
24

Jaguar szerint az összes parancs 90 % -a megtehető az otthoni menü két csapján belül. Másutt a műszerfal teteje két részre oszlik – egy felső területre, amely fa vagy alumínium, egy kontrasztos alsó rész bőrrel készíthető.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A jelenlegi F-PACE forgó meghajtóválasztóját, amely a középső konzolból emelkedik ki, egy makacs „pálma-váltó” javára került, amely krikettgolyó-szerű varrást tartalmaz. Az új ajtókártyák nagyobb tárolótartókkal rendelkeznek a palackokhoz, míg az elektromos ablakkapcsolókat az ajtó tetejéről lefelé mozgatták a fogantyúk megkezdése felé, hogy sokkal könnyebben elérhetőek legyenek.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *