automobile

Az Egyesült Királyság webes forgalmi hatóságainak száma az elmúlt évtizedben egyharmadon

A vizsgálat kimutatta, hogy az Egyesült Királyságban szolgálatban lévő webes forgalmi hatóságok száma csaknem egyharmaddal esett vissza az elmúlt évtizedben.
Az Egyesült Királyság 45 hazai hatóságának küldött információs kérelem rugalmassága feltárja, hogy az utakon lévő hatóságok száma különösen az elmúlt öt évben felgyorsult.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A webes forgalmi hatóságok hiánya magyarázza az Egyesült Királyság gépjármű -bűncselekményeinek csökkenését
30 erő válaszolt a kérésre az utóbbi tíz évben a webes forgalmi rendőr számainak részleteivel. 2007 -ben a 30 résztvevő erõ 3766 tisztet nyilvánított. Ez 2012 -ben 3472 -re esett vissza, míg ma az ábra 2643. Ez azt jelenti, hogy az általános szám 30 % -kal csökken a 2007 -hez képest.
A kiválasztott erők megnövelték a 2007. évi és 2012 között a szolgálatban lévő webes közlekedési tisztviselők számát, azonban az általános minta csökken a számok, a tisztviselők 2012 és 2017 közötti hirtelen csökkenésével, valamint a rendőrségi költségvetés csökkentésével járó 2017 -es számúak.
Egyes erők úgy érezték, hogy a többi, mint mások – a Northamptonshire -i hatóságok 83 % -kal csökkennek a webes forgalmi rendőrök rangsorában az elmúlt tíz évben, mindössze kilenc odaadó tiszt, szemben az egy évtizeddel ezelőtti 52 -rel. A magasabb manchesteri hatóságok szintén jelentős csökkenést tapasztaltak, a számok 69 % -kal csökkent.
Egy maroknyi erő megnövekedett száma – Hertfordshire (44%-kal), Northumbria (32%), West Mercia (26%), Surrey (14%), valamint Sussex (11%-kal).
Az AA kijelentette, hogy a hanyatlás során több járművezető távolodik el a bűncselekményektől. A szóvivő azt mondta: „Több zsaru, nem kevesebbet követelünk. Az Egyesült Királyságnak a legbiztonságosabb útja van Európában, bár a meggyilkolt emberek száma, valamint az utakon súlyosan megsérült, sok éves folyamatos hanyatlás után növekedni kezdett. Talán van egy link?
• A legfinomabb okostelefon -tartók
A Háziroda szóvivője elmondta: „A kormány az általános hatóságok költségeit valódi értelemben biztosítja a 2015 -ös költségek értékelése óta, és mindig biztosítjuk, hogy az erők rendelkezzenek erőforrásokkal, amelyeket követelményeik vannak a létfontosságú munkájuk elvégzéséhez.
“A hatékony utak rendõrsége nem feltétlenül függ az odaadó közúti webes forgalmi tisztviselõktől: a technológia felhasználása, más hatóságok munkavállalói és regionális környékei szintén rendelkeznek a játékra.”

Mondja el nekünk az őszről szóló gondolatait a webes forgalmi hatóságokban az alábbi megjegyzésekben.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *