automobile

Kormányzati stílust mutat be az „ikonikus” elektromos járművek töltési pontjának

. A kormány feltárta stílusát egy új elektromos jármű -töltési ponthoz, amely kimondja, hogy „ugyanolyan híres lehet, mint a fantasztikus brit közzététel doboz, a londoni busz vagy a fekete fülke ”.
A Királyi Művészeti Főiskola, valamint a PA Consulting 200 000 font összegű támogatást kapott a Hivatal Nulla mentesítési autókért (OZEV) – az átutalási osztály része (DFT) – az új töltő stílusához. A Glasgow -i COP26 csúcstalálkozón feltárva a DFT kijelenti, hogy „prioritást élvez az inkluzivitás és az egyszerűség egyszerűségét”, amelyet az akadálymentességi csoportok hozzájárulásával fejlesztettek ki, a regionális kormány, a fogyasztók és az ipar mellett.

Otthoni elektromos járművek töltők: Pontosan hogyan lehet kiválasztani a faldobozt, valamint telepítve

Amellett, hogy magasabb lehetőséget kínál a regionális hatóságok, valamint mások számára a töltési lehetőségekre, valóban azt reméli, hogy a töltők egy híres brit utcai bútor egy darabja lesz, amely „felemeli a megértést, és izgalmat vált ki” az EV -k körül, mint A DFT vállalja, hogy „a világ egyik legkényelmesebb, költségvetés-barát és megbízható töltőhálózata” kifejlesztése.
Az Egyesült Királyság szintén végül a világ első országa volt, amely elkötelezte magát az összes új, nulla emissziós HGV-k eladásának fokozatának fokozására. A 26 tonna és az alsó súlyú személyeknek 2035 -ig nulla -emissziónak kell lenniük – pontosan megegyeznek a járművekkel -, míg a nehezebb autók gyártói 2040 -ig rendelkeznek, hogy abbahagyják a dízelmotorok felhasználását.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Bloomberg új kutatási tanulmánya, az Egyesült Királyság rendõrtisztvisõi elnöksége által megbízott új energiafinanszírozás szerint a nulla emissziós autók szerint az összes új jármű -értékesítés 70 % -át teszi ki 2040 -ben – ez az előrejelzés megduplázódott az elmúlt öt évben.
Grant Shapps, a közlekedés titkára, kommentálta: „Az EV -kbe való áttérés támogatása érdekében szerves, hogy rendelkezzünk a támogatáshoz. Elképzelésem szerint az Egyesült Királyságnak a világ egyik legjobb EV létesítményhálózata van, kiemelkedő brit stílusú. ”
Ellenőrizze ezeket a legfontosabb javaslatokat az Egyesült Királyságban az elektromos járművek díjért …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *