automobile

Sportos új Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti elindította

Ez az Alfa Romeo Stelvio Veloce ti. Ez az olasz SUV új teljesítményű verziója, amely a jövő év januárjától megrendelhető lesz.
A hagyományos Alfa Romeo Stelvio Veloce-nál történő frissítések között szerepel egy egyedi hátsó lökhárító, sötét színű külső jelvény, hátsó adatvédelmi üveg és fekete ablakok környéke. A vásárlóknak opcionális extra frissen is lehetnek egy új ötlöves, 21 hüvelykes könnyűfém kerek.

A 10 legjobb SUV -k a 2022 -es vásárláshoz

Belül az új Stelvio Veloce Ti számos csípést tartalmaz, amelyet az autó zászlóshajója, a Quadrifoglio verzió ihlette, alumínium lapátok, bőr- és Alcantara sportülésekkel, fekete fejlemezővel és hátsó szénszálas díszítéssel a műszerfalhoz és a középső konzolhoz.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A hagyományos Veloce-hez hasonlóan a TI-t egy turbófeltöltős, 2,0 literes négyhengeres benzinmotor hajtja, amely 276 lóerővel és 400Nm nyomatékkal rendelkezik. Az egység hatfokozatú automatikus sebességváltóval elküldi mind a négy kerékhez, és 0–62 mph időt kínál 5,7 másodperc.
Az új modell mellett az Alfa Romeo frissítette a Stelvio motorválasztékának többi részét is, hogy megfeleljen az Euro 6D előírásoknak. A cég számos csatlakoztatott szolgáltatást is hozzáadott, köztük egy fedélzeti WiFi hotspotot, egy SOS hívás funkciót és egy frissített navigációs rendszert, amely valós idejű forgalmi információkat és sebességű kamera riasztásokat nyújt.
Van még egy új, dedikált okostelefon -alkalmazás, amely távolról rögzítheti és kinyithatja a Stelvio ajtóit, beállíthatja a sebességkorlátozókat és villog az autó fényszóróinak. A rendszer az Amazon Alexa és a Google Home asszisztensekkel is együtt működik.
Mit csinálsz az új Alfa Romeo Veloce ti -ről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *