A legbiztonságosabb jármű 2013: Az Euro NCAP Crowns Qoros 3

A Qoros 3 szedánt Euro NCAP 2013 -as legbiztonságosabb járműjének nevezték el. Ez volt a legnagyobb besorolás a tavalyi Euro NCAP által tesztelt 33 járműből, valamint a legelső, valamint az első, az első, az első, az első, az első, és A Kínában létrehozott jármű a legnagyobb ötcsillagos besorolás elérése érdekében.
A Qoros 3 szalon mind a négy területen rendkívül gólt szerzett, az utazók biztonságának konkrét erős pontját. Ez egy lenyűgöző előadás az üzleti vállalkozás számára, amelyet csak 2007 -ben hoztak létre, és nagy lépés a nehézség annak érdekében, hogy a hagyományos nézet, miszerint a biztonság gyenge pont a kínai gyártású járművek számára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az Euro NCAP új járműveket tesztel, valamint felnőtt, gyerek, valamint gyalogos biztonság, valamint biztonsági segítségvizsgálatok eredményei alapján.
A Renault Zoe, a legfinomabb szupermini, valamint a Lexus 300 órás, a legfinomabb háztartási autó, szintén a tesztelt elektromos és hibrid járművek legnépszerűbb előadói voltak.
A Kia Carens, valamint a Ford Tourneo Connect együttesen a kis MPV osztályozás tetején álltak, míg a Jeep Cherokee a legnagyobb a kis út 4×4-es értéke. A Maserati Ghibli volt a 2013 -ban tesztelt vezető jármű.
A 2013. évi baleseti tesztek frissített értékelést mutattak a gyerekek számára, és hitelképességet nyújtottak a gyártók számára, amelyek lehetővé teszik a legbiztonságosabb gyerekülések egyszerű telepítését.
Az ütközési elkerülési rendszereket, például az autonóm vészfékezést, valamint a sávok tartójának Assist/Lane indulási figyelmeztetési tesztjeit szintén hozzáadták a 2013. évi Euro NCAP besorolásokhoz.
Az éves pontszámok egyik meglepetése a BMW i3 volt, amely csak négy csillagot szerzett. Sokan arra számítottak, hogy az új terv öt csillagot szerez, ám a gyalogosok biztonsága miatt esett le.
Michiel Van Ratingen, az Euro NCAP főtitkára elmondta: „Rendkívül pozitív, hogy a négy és öt csillag száma továbbra is jelentős, az egyre növekvő követelmények ellenére.
“Az új járművek ütközési elkerülési technológiáinak jutalmazásáról szóló döntés a szélesebb körű illesztést motiválja, és tovább javítja az európai közúti személyek biztonságát.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *