A Toyota Camry friss megjelenést kap, és több eszközt kap 2021 -re

A Toyota Camry Saloon -t 2021 -re felülvizsgálták egy maroknyi frissítéssel, amelynek célja, hogy versenyképes maradjon a Skoda kivételes, valamint a Vauxhall Insignia Grand Sport mellett. A frissített formatervezés most már eladó, ára 32 260 font.
A Toyota Camry kozmetikai felülvizsgálata finom, egy új első lökhárítóra húzódik, néhány kiegészítő szellőzőnyílással, egy átalakított radiátorrácskal, valamint néhány módosított hátsó lámpával. A vásárlók szintén választhatnak két új ötvözet -kerekes mintából.

Toyota Camry vs Vauxhall Insignia Grand Sport vs Skoda Superb

A kabinban a stílusmódosítások hasonlóan csekélyek. A Camry most már perforált bőr kárpitozást kap, akár fekete, akár bézs színben, a három új műszerfal lehetősége mellett, amely fakeffektus, titánhatás vagy geometriai mintázatú műanyag.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Toyota Camry legnagyobb módosítása egy új kilenc hüvelykes infotainment rendszer, amely a műszerfal tetejére van felszerelve. Csak a szalon tartomány-tetejű Excel specifikációján kínálják, valamint hozzáadják az Apple CarPlay-t, valamint az Android Auto-t, kompatibilitást, amelyben a régi rendszer hiányzott.
A vásárlók szintén kapnak néhány további biztonsági berendezést, például a Lane-Keep Assist, a Sürgősségi Kormánys támogatást, valamint az adaptív hajózási kezelő rendszert, amely felismeri a sebességkorlátozás módosítását, és azonnal megfelel az autó sebességének a többi forgalommal. Az autó gumiabroncsnyomás -nyomkövető rendszere szintén meghatározhatja a hibákat az egyes gumiabroncsokkal.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *