A PSA új design blitz -t tervez a Peugeot, a Citroen, valamint a DS

PSA menedzser, Carlos Tavares felfedezte a Peugeot, a Citroen, valamint a DS márkák „főbb termékét”, amelyek a francia márkákat mutatják be, amelyek 26 új világszerte bemutatják a 26 új világszerte új világot. járművek 2021 -ig.
Az új, a „Push to Pass” nevű üzleti főterv szintén kiderül, hogy a cég hét plug-in hibridet és négy tiszta elektromos járművet vezet be az elkövetkező öt évben-amellett, hogy egy 10 éves programot indít a visszatéréshez. Az Egyesült Államok piacán.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A PSA -t rettenetesen sújtotta a világméretű gazdasági visszaesés során, és a mai nyilatkozat a „Back in the Race” nevű társaság megmentésére szolgáló folyamat végét jelzi. “A vállalkozást hamarabb fordítottuk, mint amire számítottunk” – mondta a PSA elnöke, Tavares. „Van irányunk, van egy gerincünk, és megértjük, hova megyünk. Most van egy vállalkozásunk, amely a saját sorsának mestere. ”
A PSA három márkájából a Citroen valószínűleg a legnagyobb előzetes új terméket kapja meg. A Tavares ellenőrizte, hogy 2021 -ig „legalább” 12 új Citroen jármű lesz -e – és ezek közül hét 2018 vége előtt esedékes. A DS 2021 -re öt új világszerte bevezetést mutat be, míg a Peugeot kilenc új járművet dob ​​ki. Pontosan ugyanaz az időkeret. A termékterv tartalmaz egy tonnás besorolású felvételt, amint azt az Auto Reveal a múlt héten feltárja.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *