automobile

5. Az „intelligens” autók, akik túl intelligens

Körülbelül 30 évvel ezelőtt, az „intelligens autó” volna említett szinte kizárólag egy autó átitatott mesterséges intelligencia (mint KITT származó Knight Rider), de ma már Használja a kifejezést a fejlett technológiával rendelkező autó kezelésére. Mivel csak néhány “intelligens” autót láttunk az élvezetiparban, mivel a Knight Rider 2008-ban visszatérett (autók nem számítanak), aktiváljuk a nosztalgia szűrőt, és kiemelve a legjobb öt eredeti “okos” autót az évek.

Herbie a Lovebug

Herbie az 1963-as Volkswagen bogárunkat. Először 1968-ban debütált a film debütálásában a szerelmi bugban, és gyorsan elindult a szívünkbe. Annak ellenére, hogy Herbie nem tudott kommunikálni, mindig tudtuk, hol álltunk vele, leginkább az érzelmi viselkedése miatt. Herbie is volt egy újraindítás mozgókép 2005 Copart és Herbie valóban van egy csomó közös, mindketten osztoznak a szenvedély és a történelem autóversenyzők.

Chitty Chitty Bang Bang

Az Ian Fleming 1964-es regénye inspirálta, Chitty Chitty Bang Bang (Chitty2 Bang2) egy varázslatos paragon Panther autó, amely képes repülni, lebegni és meghajtani. Az autó sokkal nagyobb figyelmet kapott az 1968-as film adaptációval, ahol az autó designja az 1920-as évektől származó Louis Zborowski grófból származik. Bár a mozgóképben használt autót a Ford 3000 V6 motor segítségével készítették, meglepően utcai jogi (és a Peter Jackson tulajdonosa). Még a zenei és táncszámok nélkül is, Chitty2 Bang2 még mindig úgy tűnik, mint egy nagyon előnyös autó.

Kitt (Knight Industries kétezer)

KITT egy ember alkotta intelligencia processzort a televíziós sorozat Knight Rider, amely megjelent 1982-ben eredetileg egy 1982-es Pontiac Trans Am, KITT van egy csomó hozzáadott funkciók, többek között mikro szkennerek, hang vetítés, egy igazi „tempomat”, ahol KITT tudott önálló -Drive, legyen lángszóró, és Bluetooth … mielőtt Bluetooth még egy dolog volt. Ez még nem karcolja meg a felszínét, amit Kitt valóban meg tudna tenni, de az autó olyan ikonikus volt, ez is szokatlan megjelenést végez a TV / filmeken kívül, Kitt volt a letölthető karakter a rakéta-bajnokságban.

Keresztszín

Az “intelligens” autók listája nem lenne teljes, anélkül, hogy Christine-t szeretnénk, Stephen King elismert 1983-as regényét (és mozgácsolási kép adaptációját). Ez a vörös és a fehér 1958 Plymouth düh nem feltétlenül erkölcsi példát, amit szeretne látni egy autó, hanem ez egy megszállott autó rajong a rablás. de még meg kell ismernem, miután egy autó, ami megjavítani önmagát lenne hihetetlenül hasznos. Hagyja, hogy Stephen King, hogy vezethessen autókban még sokat rémul.

Danny az utcán

Bár Danny az utca technikailag egy érzelmi teleporting streetcar, amely a molekuláris rekonstrukció iránti hajlamos, Danny nem egy autó. Danny Az utca autókból, üzletekből, klubokból és házakból áll az ott élő emberek számára, és még hirdetőtáblákkal, égboltokkal, vagy fényszóró-kóddal is kommunikálhat. Danny eredete az 1990-es Doom Patrol képregényben kezdődött, és figyelembe vette a DC Universe Streaming televíziós sorozatát: Doom járőr. Még nem láttuk ezt az autót, de mindig két szezon van!

Van egy kedvenc kitalált “intelligens” autója? Tudassa velünk az alábbi megjegyzéseket. Időközben nézd meg a valódi intelligens autók kiválasztását a Coparton. Lehet, hogy megmenthetők, de legalább ők nem élnek.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Linkedin

Mint ez:
Mint a betöltés …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *