automobile

A Hyundai Grandeur Saloon Vintage Electric Idea járműként

újjáéledt. Ez a Hyundai Grandeur idén 35. születésnapja, így az ünnepléshez a koreai márka futurisztikus átalakítást és új elektromos erőátvitelt adott a szalonnak.
Az ötlet pontosan ugyanolyan rövidnek felel meg, mint a cég legutóbbi elektromos restomodja a hagyományos póni kupéhoz, és a kortárs innovációt az autó hagyományos vonalaival összehangolja.

Hyundai, hogy 2023 -ban vezessen be két új hidrogén üzemanyagcellás hajtóművet

Kívülről a Hyundai cserélte az 1980-as évek szalon elülső részét, valamint a hátsó lámpákat a dátum-date pixel LED egységekhez. Hasonlóképpen vannak néhány új oldalsó tükrök, új test burkolat, új kerekek, valamint egy átalakított radiátorrács, amely utánozza az új lámpák chequerboard mintáját.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Míg a Hyundai’s The Outior Tweaks meglehetősen finom, a Grandeur EV belső tere átfogó átalakítással rendelkezik. A cég mérnökei megtartották az autó szüreti kormánykerékét, valamint a kötőjelet, azonban az analóg órákat, a rádiót és az éghajlat -ellenőrzést három képernyő váltotta fel.
Úgy tűnik, hogy a konfiguráció pontosan ugyanazt a rendszert fedezi fel, amelyet az Electric Hyundai Ioniq 5 -ben fedeztek fel, pontosan ugyanazt a kapcsolt digitális mérőfürtöt, valamint az infotainment rendszert osztva a műszerfal tetején.
A Hyundai szintén hozzáadott egy további képernyőt a középső konzolhoz, amely irányítja az autó fűtési rendszerét, és szórakoztató központként működik. A vállalat képei azt mutatják, hogy a rendszert a 80 -as évek vintage zongora -alkalmazásával is kínálják. A zongoraalkalmazást (és bármilyen más zenét, amelyet a sofőr le akar játszani), egy új, 18 hangszóró sztereo rendszerrel készül.
Az ülések szintén újak, valamint a Burgundy Velvet -ben kárpitozva vannak, mint az eredeti Grandeur szalon bólintása. A Hyundai azonban a székeket meglehetősen ragadós nappa bőr háttal felszerelte, amelyeket vastag bőr öltésekkel tartanak.
A Hyundai szintén kicserélte az alapvető autó sebességváltó-választóját egy sugárhajtású repülőgép-ihlette cserével. Van egy új rejtett rekesz a középső konzolban is, amely a cég államai tökéletesen elrejtik az értéktárgyakat, például az órákat, vagy – amint azt a cég képei szemléltetik – egy szép szivar pár.
Most kattintson ide közvetlenül ide, hogy megnézhesse az All About Hyundai legutóbbi tiszta elektromos restomodját az eredeti póni kupéhoz …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *