Rekord év az Egyesült Királyság járműpiacán 71,6 milliárd font összegű forgalom után

Az Egyesült Királyság autópiaca rekord 71,6 milliárd font összegű forgalmat jelentett a tavaly –
A Motorgyártók Társaságának, valamint a kereskedők (SMMT) által kiadott adatok azt mutatják, hogy a termelés és a járműértékesítés mind növekedett, míg a környezeti hatás csökken. A piacnak nehézségekbe ütközik a sikertörténet folytatása a kereskedelmi tarifák veszélyével, valamint a képzett munkavállalók számára a külföldi munkavállalókkal szemben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Nagyon népszerű járművek 2016 -ban
Mike Hawes, az SMMT vezérigazgatója kijelentette, hogy a járműpiac egyetlen piacra támaszkodik, hozzáférést kap egy készségmedencéhez, hogy kitöltse az ország 5000 strong készségét, valamint befolyásolja a rendeleteket-minden olyan probléma, amely a Brexit utáni nehéz lehet. – Hawes elismerte, hogy az eredmény nem az, amit a piac kívánott, azonban egyelőre “szokásos üzlet” volt.
Hozzátette: “Növekedésünk a bizonyosságtól függ. Bármely típusú veszély és bizonytalansági követelmény, amelyet az Egyesült Királyság kormánya vezet. Az autóipari piac a miniszterek szem előtt tartásával áll.”
A legfrissebb adatok azt mutatják, hogy a feladatok száma 2015 -ben 17 000 -rel nőtt, 814 000 munkavállaló most az ágazatban. Az Egyesült Királyság két legnagyobb gyártója – a Jaguar Land Rover és a Toyota – kijelentette, hogy ez is folytatódni fog, mindkettő kötelezettségvállalást vállal az Egyesült Királyságban való tartózkodás, mind rövid távon biztosítva a feladatokat.
Adrian Hallmark, a JLR csoportstratégiájának igazgatója kijelentette, hogy nincs “Brexit-vezérelt” követelmény a számok csökkentésére, míg Johan Van Zyl, a Toyota Motor Europe elnöke és vezérigazgatója hozzátette: “Nem szeretnénk látni, hogy az üzleti vállalkozás zsugorodjon. A hosszú távú tárgyalásoktól függ, azonban a rövid és középtávú döntéseket már meghozták. ”
Mit hiszel az Egyesült Királyság járműpiacának jövőjében, amely megfelel a Brexitnek? Értsük meg alább …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *