A hamis DVLA webhelyek, amelyek túlterhelik az autósokat

, a nem kormányzati kapcsolattal ellátott webhelyeket látogató autósok háromszor fizetik a DVLA által feldolgozott normál vezetői engedélyek árát.
Ezek a webhelyek, amelyeket a keresőmotorokban szponzorált linkekként találnak, csekk és küldési szolgáltatásokat kínálnak, többek között a további extrák mellett. A DVLA szerint a webhelyet használó autósok csak egy papír jelentkezési űrlapot kapnak vissza, amelyet nekik kitöltöttek.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• 12 £ 12 eszköz feltörheti az autóját
A DVLA -val lefoglalt elmélet és gyakorlati vezetési tesztek 31, illetve 62 fontba kerülnek. A Fair Trading Hivatal szerint a nem DVLA webhelyek által kínált szolgáltatások és költségek azonban nem illegálisak.
2011 -ben hamis e -maileket küldtek a DVLA -ból, és elküldték a gépjárművezetőknek. A rendõrség ellenőrizte ezen e -mailek feladóit, mint csalók, akik megkíséreltek lopni személyes információkat személyazonossági csalások miatt.
A vezetési engedély iránti kérelmek a kormányon keresztül teljes mértékben kitölthetők, és a folyamat során nem számítanak további díjakat. A DVLA arra buzdítja az autósokat, hogy jelentkezzenek vezetési engedélyükre a hivatalos GOV.UK weboldalon.
• A Renault a következő két autonóm prototípust mutatja be

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *