A Range Rover Velar 2021 -re frissített, sokkal több technológiával

A Land Rover a Range Rover Velar 2021 -es kisebb frissítést adott, hozzáadva néhány új technológiát, és frissítve az autó kozmetikai lehetőségeinek terjedését. A felülvizsgált SUV az Egyesült Királyságban megvásárolható, ára 45 925 font.
A Velar számára új, a Land Rover kabin légtisztító plusz rendszere, amely javítja a régi modell kabin levegő ionizációs beállításának szűrési képességeit.

Korlátozottan működtetett Land Rover Defender Trophy Edition

Amellett, hogy a belső levegőből 2,5 mikronra mérő részecskék szűrése, a rendszer most figyeli a CO2 szintjét az autó belsejében, és automatikusan szellőzteti a kabinot, ha a szintek túl magasra kerülnek. A Land Rover szerint ez javíthatja az utasok jólétét, csökkentheti az álmosságot és segítheti a balesetek elkerülését a fáradtság miatt.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A levegőminőség új előkondicionáló funkcióval kezelhető. Ez a hűtő ventilátorok segítségével kering és újjáéleszti a kabinban lévő levegőt, mielőtt a sofőr eléri az autót. A rendszer programozható az infotainment rendszer segítségével.
Az infotainment témájában a Land Rover a Velar érintőképernyőjéhez is hozzáadott frissítéseket. Az első frissítés támogatást nyújt a vezeték nélküli Apple CarPlay és az Android Auto számára, és várhatóan ebben az évben később érkezik az autókhoz.
Az ellátási technológiát egy kis extra biztonsági technológia támogatja, például egy standard illeszkedésű visszapillantó videokamera és egy új adaptív sebességtartó automatika kormánysegítővel. Ez utóbbi funkció a HSE modelleken alapvető, és a vezető felügyeletével feltételezheti az autó kormányzásának, fojtószelepének és fékeinek irányítását az autópályán.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *