A Tennessee Production

Volkswagen közelgő hétüléses SUV-jének új VW 7 férőhelyes SUV-készletét a Chattanooga gyárban, az USA-ban, a Chattanooga gyárban építik.
A VW Technique 2018 terv része, a német producer célja, hogy Amerikában 530 millió font egyenértékű fektessen be az új modell kidolgozására, és 2000 további munkahelyet teremt a folyamatban.
Ezen pénzeszközök kétharmada eljut a Tennessee-i üzembe, amely 538 000 négyzetméternyire bővül, és új, független nemzeti K + F és a VW csoport észak-amerikai tevékenységeinek tervezési központjának ad otthont.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

“Most elindítjuk a Volkswagen kampány második szakaszát az Egyesült Államokban” – magyarázta Marin Winterkorn csoport vezérigazgatója. „A közepes méretű SUV, a Chattanooga üzem és az Új Fejlesztési Központ bővítésével a hangsúly az amerikai ügyfél kívánságaira összpontosít. Ez szintén erős jele az Egyesült Államoknak, mint ipari és autógyártás helyének. ”
A VW 4,1 milliárd font összegű beruházást tervez Észak -Amerikában
A VW úgy állítja, hogy pénzt helyez el, ahol a szája sokkal több, mint 4,1 milliárd fontot fektet be az észak -amerikai régióba a mai és 2018 között, annak céljából, hogy 800 000 autót szállítson az Egyesült Államokban az időszak végére.
A még nem nevezett hétüléses SUV várhatóan vezeti ezt az értékesítési meghajtót, amikor 2016-ban megérkezik, és a CrossBlue koncepción alapul, amely a tavalyi Detroit Autószalonon debütált. Az amerikai vásárlók számára kifejlesztett bennfentesek korábban arra utaltak, hogy máshol is eladhatók, ha a kereslet elég erősnek bizonyul.
Ezzel a bejelentéssel egybeesik, a VW azt is megerősítette, hogy Bernard Osterloh, a Csoport Munka Tanácsának elnöke és a munkaerő -képviseletért felelős ok miatt csatlakozik a társaság amerikai igazgatótanácsához.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *