New Honda Civic saloon: UK prices and specs revealed

Honda has bolstered its Civic line-up by adding a new four-door saloon to the range, and now full UK prices and specs for the new arrival have been announced.
A sraffozástól eltérően a szalon Törökországban épül, és az Egyesült Királyságba szállítják. Ez ugyanazon platformon alapul, mint az ötajtós, és ugyanolyan tartományú motorokkal, köztük egy 128BHP 1.0 literes I-VTEC háromhengeres Turbo, 1.5 benzin és 118BHP 1.6 literes I-DTEC dízel. The petrol cars get a choice of six-speed manual or CVT car boxes, while the diesel is also available with a nine-speed automatic.
Hirdetés – rövid cikk folytatódik az alábbiakban

• Legjobb Hatchback az eladásra 2018
A sraffozás fölött a szalon sokkal hagyományosbb designt tartalmaz; A hátsó vég különösen sokkal inkább visszatartott egy egyszerűbb hátsó lökhárító kialakítással. A kabinban nincsenek felvételek, de a belső tér közvetlenül a hatchbackből kerül elfogadásra.
A következő hónapban az SE, SR és Ex Grade autók állnak rendelkezésre. The starting price of the Civic saloon is labelled at £19,395 for the SE 1.0-litre VTEC Turbo petrol mated to the six-speed manual gearbox. Az SE autók biztonsági készletcsomaggal rendelkeznek, beleértve az előre ütközés figyelmeztetését, a sáv segítséget, a sávos indulást és az adaptív sebességszabályozást.
Az SR és az ex autók 21,240 £ és 24.100 font, a CVT autók 1,400 fontot parancsolnak. SR boasts rain sensing wipers, dual-zone climate control, parking sensors and a rear parking camera. Az Apple Carplay és az Android autó is szabványos. Ex büszkélkedhet bőr, kulcs nélküli go, LED fény és vezeték nélküli telefon töltés.
For diesel buyers, the 118bhp 1.6-litre i-DTEC car kicks off from £20,745, again for the SE version. Az SR és az EX 22,590 és £ 25,450 £ -t állítja be, automatikus sebességváltóval egy £ 1,670 extra az opciók listáján.
Kattintson ide a Honda Civic Hatchback kiterjedt áttekintéséhez …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *