automobile

Nézze meg a Volvo balesetét. Az új XC90 SUV árokba

Volvo a vadonatúj XC90 -et a legbiztonságosabb járműnek nevezi, amelyet valaha épített. A svéd járművállalat az új, hétüléses SUV-t egy biztonsági készlet Arsenaljával, valamint az élvonalbeli innovációval csomagolta, hogy a legbiztonságosabb járművé váljon, valamint azt mondja, hogy módszer a 2020 -as cél elérésére.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Mindössze öt év múlva a Volvo azt mondja, hogy egyik autóját sem vezetni nem fog súlyosan megsérülni vagy megölni. Megdöbbentő biztosítási igény volt, amelyet a gyártó 2010 -ben készített, valamint most, majdnem fele módszerrel a programmal, a Volvo teljes bizalommal rendelkezik, hogy eléri a célt.
8

Peter Mertens, a Volvo K + F alelnöke, az Auto Express azt mondta: „Nem csak passzív biztonsággal nem érhetjük el ezt a célt – aktív biztonság is van, különösen az ütközés elkerülése, valamint az autonóm rendszerek területén is. Támogassa az illesztőprogramot.
„A Vision 2020 nem nyilatkozat – ez elkötelezettség. Nem jöttünk ki ezzel a kékből; Nagyon sok folyamatos tudományos munkán alapul. A pályán vagyunk, hogy elérjük ezt a célt – van egy hosszú módszer, amellyel elindulunk, bár a megfelelő előrelépést hajtjuk végre. ”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *