„Az idő megfelelő az olyan autók számára, mint a Citroen Ami az Egyesült Királyságban”

Ezen a héten a Citroen úttörő Ami (fent) eladásra került Franciaországban. Sajnos még nem érkezik az Egyesült Királyságba. Emlékeztessük csak arra, hogy mi az AMI: Ez egy kicsi, kétüléses városi futó, amely rövidebb és keskenyebb, mint egy intelligens Fortwo, az akkumulátor teljesítményét használja 44 mérföldre, és lehetővé teszi, hogy okostelefonja elvégezze a műszeres binnacle munkáját. Röviden: nagyon okos – és nagyon citroen.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Akkor ott van a költség. Eladásra kerül, 6000 euró (5 252 font) árral – vagy bérelhető 2641 euró (2311 font) és 19,99 euró (17,50 font) esetén havonta!

„Az idő megfelelő a költséghatékony személyes mobilitás szélesebb választásához”

Egy olyan világban, ahol a nyilvános hordozás egyre inkább vonzó javaslatnak tűnik, egy költséghatékony személyes szállítási megoldás, mint például az AMI, valóban a megfelelő autónak tűnik a megfelelő időben.
Azon a napon, amikor az AMI hivatalosan eladásra került, csak egy kis időm volt az új Citroen Boss Vincent Cobée -val. Miközben nem tudta megerősíteni, hogy az AMI az Egyesült Királyságba érkezik, megígérte, hogy „soha nem fog mondani”. Azt is megerősítette, hogy – még a hihetetlen árakon is – a Citroen pénzt fog keresni belőle.
„Ami megpróbál eljönni és azt mondani:„ Tudod mit? Visszatérhetünk az egyéni magánmobilitáshoz, amely tiszta, amely kompakt, és amely rendkívül megfizethető ” – mondta nekem Cobée. “Most hozzáadja a jelenlegi válságot, amely fenntartja a magas szintű szorongást, különösen az egészség és a társadalmi távolság körül, majd az AMI még relevánsabbá válik.”
Cobée januárban vette át az irányítást, és szándékában áll fejleszteni azt a kényelmi rést, amelyet a Citroen önmagában készített, és ezt különösen frissítőnek tartom. “Az ülés kényelme, a felfüggesztés kényelme, a zaj elkerülése-megérintjük egy olyan területet, amely emberi nem vezető-központú, amellyel 50-60 éves hitelesítő adatokkal rendelkezünk, talán még többet”-mondta.
A Citroen mindig is az egyik leginnovatívabb márka volt, és úgy tűnik, hogy folytatódni fog. Reméljük, hogy megtalálja a módját, hogy hamarosan elhozza az okos kis AMI -t az Egyesült Királyságba.
Egyetért Steve -vel? Szeretné látni, hogy a Citroen Ami az Egyesült Királyságba jön? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *