New York -i Autószalon 2014: Hírekértékelés

A 2014 -es New York -i Worldwide autóbemutató április 16 -tól április 27 -ig tart, valamint amikor ismét az autó felfedése hozta neked az új autók és teherautók akciójának válogatását.
Az új autók és teherautók, valamint az ötletkocsik és a teherautók sorozata a New York -i Autószalonon mutatkozik be az idén, olyan kiemeléseket tartalmazott, mint a Land Rover Discovery Vision Concept, az új BMW M4 Convertible, valamint a Subaru új Outback SUV.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A New York-i show-n, a képekkel, a videókkal és a színfalak mögötti betekintésével bekövetkezett további részleteket hozott neked ezekről, valamint a New York Show-ban. Csak görgessen le az oldalra az összes hírhez …
New York-i Autószalon 2014: Round-Up Video
A New York-i Worldwide Car Show 2014 legjobb bitjeit felvesszük a videón …

New York -i Autószalon 2014: Az 5 legjobb autó
Nézze meg az 5 legnépszerűbb autónkat és teherautóinkat az idei New York -i kiállításon. Kattintson a linkekre a teljes hírhez …
1. Land Rover Discovery Vision koncepció
A Land Rover áttekinti az új Discovery Sport Freelander cserét, valamint más jövőbeli diszkók háztartását ezzel a dicsőségesen modern ötlettel
2. BMW X4
A BMW dugók még egy rést mutatnak, amely egy csecsemő X6 -ot mutat be, amely ötvözi a SUV létezését egy erős kupé -esztétikával
3. Nissan Murano
Felfedeztük, hogy az új Nissan Murano hibrid guiSe -ban jön az Egyesült Királyságba, valamint az első pillantást New York -ban. A hatalmas Qashqai stílus valóban működik.
4. Mazda MX-5 alváz
Ez nem egy teljes autó és teherautó a kreativitás bármely típusú szakaszával, azonban az MX-5 alváz az a bit, amely a Mazda híres vezető autójában sokan számít. A jelek nagyszerűek a teljes felfedezéshez.
5. Mercedes S63 AMG Coupe
Van -e sokkal kiterjedtebb luxus, innováció és sebesség, mint az S63 AMG Coupe? Talán nem olyan jól, mint mi nem várhatjuk meg, hogy kipróbáljuk.
New York -i Autószalon 2014: Az Essential Design elindul
Land Rover Discovery Vision Concept
A Land Rover Discovery Vision ötlet megmutatja a Land Rover stílusképét a három felfedező jármű háztartásának, beleértve a Freelander jelölt felfedező sportot, valamint a teljes méretű Discovery 5-et.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *