A nemzeti autós szervezet vezetője szerint az igazságos autósok szigorúbb politikájának felhívása az ütközés-leírás

potenciálisan káros leírásokat kell rögzíteni és nyomon kell követni.
Frank Harvey, a BodyShops Országos Szövetségének vezetője a nemzeti nyilvántartást és a gépjármű -megmentés kötelezővé tételének gyakorlati kódexét akarja látni.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Egy autó kifejezett információs szabadság kérésére a sofőr- és autó-engedélyezési ügynökséget (DVLA) csak a biztosítóktól kapott leírási értesítések száma rögzíti-általában körülbelül 500 000. Nem követi nyomon, hogy az autót az A, B, C vagy D kategóriába sorolják-e, vagy mi történik vele.
• A Cat D autók és a biztosítási leírás magyarázata
Számos leírást egyáltalán nem kategorizálnak, különösen azokat, amelyeket nagy önbiztosított flották vagy autókölcsönző társaságok ártalmatlanítanak. Harvey szerint a technológiai és a karosszéria anyagok fokozódó összetettségével a modern autókban valódi biztonsági gond.
Elmagyarázta: „A megmentéssel kapcsolatos probléma az, hogy nem szabályozatlan – mindaddig, amíg rendben van, eladhatja.
“Szükségünk van egy olyan eljárásra, amelynek mögötte van végrehajtás, amely garantálja minden olyan autót, amelyet nem fognak megjavítani egy kereskedelmi környezetben, és nyomon követhető.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *