automobile

A Chevrolet Corvette Stingray

chevrolet a múltra vonzza a múltban sok futurisztikus járművet, a vadonatúj Corvette Stingray-t a neves 1963-as eredeti nevű neve.
A nagyon népszerű amerikai sportjármű hetedik verzióját hivatalosan felfedezték egy Detroitban zajló csillogó rendezvényen az idei Detroiti Autószalon előtt.
Az új Corvette érkezése megfelel az eredeti modell New York -i debütálásának 60. évfordulójának.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A jelvény indoklásához az új Corvette Stingray figyelemre méltó megjelenésre volt szüksége, valamint a tervezők éles testet biztosítottak egy szénszálas motorháztetővel, valamint eltávolítható tetőfedő rendszerpanelrel.
Noha félreérthetetlenül a Corvette, nyilvánvaló hasonlóságok vannak a többi mintával-az elülső részén az izomtömeg-járművek riválisa, az SRT Viper, míg a meghatározott szögekből a Nissan GT-R-nek is vannak a aspektusai.
A bőr alatt az alumínium keret 57 százalékkal merevebb, valamint 45 kg -os könnyebb, mint az előző Corvette.
Az alapvető kivitelben a Stingray 444 lóerős 6,2 literes V8-at kap, amely 610 nm nyomatékot biztosít, valamint négy másodperc alatt 0-60 mph-t. Ez a Corvette legerősebb alapvető verziója, ám még a melegebb verziók is követik.
A gazdasági adatok még nem állnak rendelkezésre, bármennyire a közvetlen befecskendezés, a változó szelep időzítése, valamint a négy henger leállításának képessége a könnyű fojtószelep tonnái azt jelenti, hogy a kiegészítő teljesítmény ellenére kevesebb üzemanyagot használ.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *