automobile

Az új Ssangyong Korando LE hozzáadott értéket

ad hozzá, az Ssangyong meghosszabbította a Korando Crossover fajtáját egy új „Le” speciális kiadással. A 17 995 GBP -től kezdve több ezer font értékű eszközt ad hozzá, és bites költségekkel jár, és ősszel szabadon engedik.
A Korando LE az ex specifikáción fejlődik ki, valamint 18 hüvelykes gyémántvágó ötvözeteket, zongora fekete hűtőrácsot, oldalsó spoilert, valamint az üvegjelzőket távolít el, négy külső szín választható – fehér, fémes fekete, kék, kék, kék, kék, kék, kék, kék, kék, kék valamint a zöld.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb SUV -k, amelyeket most kaphat
Az új kabin funkciói között szerepel egy hét hüvelykes érintőképernyő Bluetooth-szal, a TomTom Sat-Nav-nal, valamint a visszapillantó kamera, míg a hátsó autó parkolóérzékelők, az adatvédelmi üveg, az éghajlati kezelés és a fűtött első ülések szintén be vannak dobva.
A Korando LE-t csak az új Euro 6 2,2 literes dízelmotorral kínálják, amely 175 lóerővel rendelkezik, 53,3mpg-os kezeléssel rendelkezik, és 139 g/km CO2-t bocsát ki. A vásárlók egy hatfokozatú automatikus sebességváltót képesek 1000 fontért specifikálni, míg minden autó és teherautó magában foglalja az Ssangyong ötéves garanciáját.
Nézze meg itt a Ssangyong Korando teljes értékelését …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *