automobile

A Peugeot Fractal ötlet élvonalbeli zajtechnikát

Ez a Peugeot Fractal Concept. Az „Electric Metropolitan Coupé” -ként számlázva, ugyanakkor egy teljesen új stílusú irányt képvisel, amely a jövő évi felülvizsgált 3008 Crossover-en debütál, amely már fejlesztés alatt áll.
A nyilvános debütált a 2015 -ös frankfurti autókiállításon, ám az esemény előtt korai hozzáférést kaptunk a járműhöz, valamint a létrehozásáért felelős emberekhez.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Vezetünk Peugeot más ötletkocsikat: az Exalt szalon, valamint a Quartz SUV
A karcsú, kompakt profilt (gondolom a Peugeot 208 -ot, valamint a VW Polo -t) a tervezőknek valami teljesen új feladatot kaptak a fraktál számára – a zajra összpontosítva, valamint az akusztika iránti példa nélküli érdeklődésre. A Peugeot főnökei kijelentik, hogy az eredmény „a hallási megértés szintje, amely emellett gazdagítja a vezetési élményt”.
19

Például a belső tér 3D-s nyomtatott „anechoikus kiemelkedésekkel” van megterhelve-ezek zajhullámokba kerülnek, hogy éles, változatlan zajt nyújtsanak a különösen kifejlesztett fókuszos sztereóból. Ezenkívül a külső ajtó küszöböket a matematikai egyenletek felhasználásával alakították ki a zaj csapdájának beillesztése előtt. Ennek eredményeként a fraktálnak elméletileg megszabadulnia kell mindazoktól, bármennyire is a rosszabb út és a szélzaj. A sovány gumiabroncsoknak is segíteniük kell.
A vezetési élmény „gazdagítása” azonban nem minden a legmagasabb sztereó, valamint a finoman hangolt akusztika. A Fractal szintén új innovációt mutat be, mint például a Smartwatch Keyless belépés, valamint egy progresszív navigációs hang, amely úgy tűnik, hogy jobb lesz a sofőr számára, mint a jármű technikái. Ugyanígy elmozdulhat az átruházott jobboldaltól, az autó javasolt irányától függően – és azt állítják, hogy megszabadulnak az általános NAV utasításokból kikapcsoló autósok ismerős kérdésétől.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *