automobile

2014 Ford Focus St Makeover and New Diesel: Specifikációk és árak

A Scorching Focus ST szilárd kedvence irodánkban, és még jobb lesz, mivel a Ford teljes átalakítást és még egy új forró dízelmotorot is ad neki – Az árak 22 195 £ -tól kezdődnek, és megrendelhető.
Ugyanazokat a frissítéseket kapja, mint a 2014 -es standard fókusz, amelyet néhány héttel ezelőtt teszteltünk a ferdehátú formában, azaz egy új nagyobb elülső rácsot, az áttervezett fénycsoportokat elöl és hátul, valamint az alacsonyabb és szélesebb álláspontot.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb forró ferdehátúak
De a nagy hír a St Tdci Diesel, az első a Ford ST teljesítménytartományához, a Mondeo St TDCI tíz évvel ezelőtti óta. A 182 lóerővel és egy jelentős 400 nm nyomatékkal komolyan kell hoznia a harcot a VW Golf GTD Diesel Hot Hatch -hez.
Ezenkívül mindössze 110 g/km CO2-t bocsát ki, és 67mpg-t kezeli, amelyek a Spec-Spec, a GTD-vel azonosak. Az ára ugyanúgy, mint a benzin ST -vel, ami a vásárlók számára kemény választást biztosít az extra energia és a jobb gazdaság között.
A dízelolaj 0-62 mph-os időt 8,1 másodpercként idézi, kissé lefelé a VW-n, és a legnagyobb sebesség 135 mph. A jelenlegi 2,0 literes EcoBoost Turbo benzinmotor viszonylag változatlan marad, még mindig 247 lóerős, bár a kibocsátást 10 g/km-rel 159 g/km-ről csökkentették.
4

A Ford néhány üdvözlő alváz -csípést is készített, beleértve az új rugókat és a felfelé mutató sokkokat, valamint az újrakalibrált elektromos kormányzást, amely kissé több érzetet ad. Új motor tartókat is hozzáadtunk, hogy a Ford szerint javítják az energiaellátás simaságát. Az elektronikus nyomatékvektor-vezérlőt szintén optimalizálták, hogy a sarkokból jobb front-end tapadást végezzenek.
Belül az új, nyolc hüvelykes érintőképernyős multimédiás rendszer (elérhető az ST-3 modelleken) és a magasabb színvonalú belső burkolat kiegészítéséhez, vannak az ismerős ST tulajdonságok. A műszerfal tetején lévő további „Pod” mérőműszer megmarad, de van egy új, lapos fenekű sportkerék és az ST márkájú Recaro ülések is.
Az ST árai 22 195 GBP-tól az alap ST-1 nyílás (benzin vagy dízelben), az ingatlan 1100 GBP prémiummal. 25 995 fontra emelkedik a teljes terhelésű ST-3-ra (a birtok 27 095 fontja). A szállítások 2015 februárjában kezdődnek.

Most olvassa el az új Ford Focus mélyreható áttekintését.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *